fwb12345 w niedzielę o 17:49 Udostępnij w niedzielę o 17:49 (edytowany) Cześć, kiedyś miałam zajęcia z elektroniki ale pamiętam je jak przez mgłę. Chciałam sama się pobawić i poprzypominać sobie na czym to polegało Edytowano w niedzielę o 17:50 przez fwb12345 1
Optymistka wczoraj o 07:05 Udostępnij wczoraj o 07:05 @mattew Cześć Mateusz! Fajnie, że do nas dołączyłeś Rozgość się, czytaj i pytaj śmiało, jak coś będzie niejasne! Życzę powodzenia w zgłębianiu świata elektroniki @nocnyrobak Witaj Andy! Kursy i forum Forbot to świetne wsparcie dla każdego, kto rozpoczyna przygodę z elektroniką Życzę powodzenia w nauce! @fwb12345 Cześć! Świetnie, że postanowiłaś do nas dołączyć! Mam nadzieję, że nasze forum pomoże Ci odświeżyć wiedzę, a w razie problemów - pisz śmiało w wątkach
wychowawca 23 godziny temu Udostępnij 23 godziny temu Dzień dobry. Jestem zielona, ale mam nadzieję, że się nauczę - to mój cel. To niestety nie jest moja bajka - przynajmniej na razie, może coś się zmieni - oby. Jestem nauczycielem i chcę nauczyć tego moje dzieciaki, więc najpierw sama musze coś ogarnąć. Taaaa... może nie brzmi to najlepiej ale taka jest prawda. Dobra szkoda czasu - do roboty. 1
Optymistka 11 godzin temu Udostępnij 11 godzin temu @wychowawca Dzień dobry! W takim razie świetnie trafiłaś - Forbot to idealne miejsce dla początkujących poszukujących wiedzy Zachęcam do stałej aktywności!
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »