Skocz do zawartości

Lista osób zainteresowanych płatnymi zleceniami z zakresu elektroniki i programowania

Pomocna odpowiedź

• 2 lat(a) później...
(edytowany)

Cześć! Jestem Antek i od około 7 lat zajmuję się projektowaniem oraz budowaniem różnego rodzaju urządzeń. Najbardziej interesuje mnie tworzenie nowych konstrukcji od podstaw – od luźnego pomysłu, aż po gotowy, działający prototyp. W swoich projektach łączę mechanikę, elektronikę i programowanie, dlatego mogę zająć się całym procesem ich powstawania. Chętnie podejmuję się również mniejszych zleceń związanych z tymi dziedzinami.

Na swoim koncie mam kilka autorskich projektów, które samodzielnie wymyśliłem, zaprojektowałem, wykonałem, a następnie przetestowałem i dopracowałem. Każdy z nich zaczynał się od pomysłu, a dziś jest działającym urządzeniem spełniającym swoje zadanie. Wszystkie projekty można zobaczyć na moim portfolio:
https://antonibezak.github.io/portfolio/

Jeżeli masz pomysł na prototyp albo posiadasz urządzenie wymagające poprawek lub rozbudowy, zapraszam do kontaktu w prywatnej wiadomości lub pod adresem: [email protected].

Realizuję również mniejsze zlecenia, takie jak projekt prostego PCB, napisanie oprogramowania dla Arduino, ESP32, Raspberry Pi lub skryptu w Pythonie czy pomoc przy innych projektach związanych z elektroniką, programowaniem lub projektowaniem mechanicznym.

Edytowano przez AntekBezak
  • Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...