Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć!

Piotrek z tej strony, wieloletni amator dłubania i lutowania. Próbuję wciągnąć młodych w świat elektroniki, więc zakupiłem im zestawy nauki lutowania i przerabiamy lekcja po lekcji 🙂

• Lubię! 1

Cześć wam mam na imię Grzegorz 42 lata nie wiem czy to już nie za późno na naukę ale chciałbym wykorzystać nabytą wiedzę w tym kursie oraz pogłębiać tą wiedzę sukcesywnie aby następnie  być użytecznym zawodowo gdyż zatrudniłem się w nowopowstającej firmie. Chcę nauczyć się elektroniki i automatyki doświadczenie w tej dziedzinie raczej niewielkie.

Pozdrawiam wszystkich !!!

• Lubię! 1

Witam !

Jestem już emerytem ,trochę jeszcze zapracowanym ale w wolnych chwilach czyli zimą zajmuje się moją makietą kolejową  którą zacząłem budować trzy lata temu. Ponieważ bardzo mnie intryguje temat prostszego sterowania / ja na razie analogowy i wielokablowy/ dlatego postanowiłem spróbować swoich sił w dziedzinie do której zawsze mi brakowało serca. Na dzień dobry mam nadzieję że wystarczy.

Serdecznie Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość jeśli kiedyś popełnię jakąś gafę.

• Lubię! 2

Witam wszystkich,

Nazywam się Gabriel, z wykształcenia jak i z zawodu informatyk. Pomyślałem, że na dobrym pomysłem na spędzanie wolnego czasu na długie, zimowe wieczory oprócz nauki na studia, będzie nauka elektroniki

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...