Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Siema. Mam 14 lat, imię wymyśliłem takie bo po prostu ma esse. Zestawy itd. mam od pół roku i pare już przerobiłem, ale rejestruje je i witam się dopiero teraz ponieważ zaczynam robić quizy. 

• Lubię! 1

Witam wszystkich zainteresowanych elektroniką.Po bardzo długiej przerwie w zainteresowaniu elektroniką mając więcej czasu postanowiłem powrócić do tego tematu i poznać możliwości i zasady programowania.Mam nadzieję że że nie będzie z tym problemu.

• Lubię! 1

Cześć, mam na imię Kuba i chciałbym nauczyć się podstaw elektroniki, bo w szkole to zawsze była dla mnie czarna magia, dlatego postanowiłem spróbować swoich sił z kursem. Miłego dnia:))

• Lubię! 1

Witam wszystkich serdecznie

Mam na imię Piotr, mam 26 lat i rozpoczynam swoją przygodę z elektroniką. Chcąc podejść do sprawy na serio pomyślałem, że warto jest zacząć od podstaw dlatego też znalazłem się w posiadaniu zestawu elementów - KURS PODSTAWOWY ELEKTRONIKI. 

Pozdrawiam 🙂

• Lubię! 1

Cześć wszystkim, zacząłem się interesować elektroniką kiedy zadałem sobie pytanie czy nie mógłbym sam tego naprawić (słuchawki, telefon, gniazdo usb w komputerze)? Forbot dał mi potrzebny impuls żeby w końcu zrozumieć jak działają otaczające nas urządzenia i chciałbym też zbudować własnego drona.

• Lubię! 1

Hej!
Na co dzień pracuję jako programista .NET, zawsze chciałem się dzielić wiedzą, lecz zawsze brakło mi śmiałości. Z racji, że to Forum często pomagało mi gdy potrzebowałem pomocy (jako czytelnik), chciałem się odwdzięczyć i spróbować coś opublikować tutaj :).

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...