Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam,

Jestem Michał, mam 14 lat i zaczynam bawić się elektroniką wraz z tatą - który na co dzień zajmuję się automatyką przemysłową i sterownikami PLC. Na chwilę obecną polutowałem parę zestawów z elektroniki a teraz rozpoczynam kurs podstawowy z arduino. Próbuje też swoich sił w programowaniu robota z LEGO.

• Lubię! 1

@Jacamind Cześć Jacek! Skoro jesteś początkującym, to trafiłeś idealnie! Kursy i forum Forbot to świetne wsparcie dla każdego, kto rozpoczyna przygodę z elektronią 🙂 Życzę powodzenia w nauce! 🚀
@afk Witaj Artur! Cieszę się, że postanowiłeś do nas dołączyć 😄 Chętnie zobaczymy konstrukcje, które tworzysz z dziećmi, śmiało chwal się nimi na forum!
@zedmen Cześć! Mam nadzieję, że znajdziesz tu inspirację do zdobywania wiedzy, a w razie problemów - pisz śmiało na forum 😁
@MichalK Cześć Michał! Cieszę się, że do nas dołączasz 😀 Życzę powodzenia w nauce - mam nadzieję, że kurs Arduino będzie pomocny!

Hej, jestem Przemek, zajmuję się elektroniką do tej pory naprawą, ale chęć rozwoju skłoniła mnie do rozpoczęcia przygody z Arduino. Co do pomysłów to ograniczają mnie tylko umiejętności i wiedza, ale to staram się nadrobić 🙂

• Lubię! 1

Cześć wszystkim, jestem Krzysiek. Mam 17 lat i kupiłem kilka zestawów z elektroniki oraz lutowania, żebym mógł budować różne projekty oraz przygotować się do studiów technicznych.

• Lubię! 1

Dzień dobry cześć i czołem 🙂 

Jestem człowiekiem, którego od zawsze interesowała wszelaka elektronika i i odpowiedź na pytanie "jak to działa".

Mam nadzieję dzięki kursom Forbot posiąść więcej wiedzy tajemnej 😄 

• Lubię! 1

Cześć!

Jestem Grzesiek, zajmuję się zawodowo programowaniem. Chcąc się rozwijać przy bardziej manualnych projektach uznałem, że fajnie będzie zgłębić temat elektroniki i prostych robotów, co mam nadzieję, że zaowocuje fajnymi projektami dla domu 😀

Pozdrawiam🙂

• Lubię! 1

@Mario80 Cześć Mariusz! Cieszę się, że do nas dołączyłeś i dzielisz się swoimi projektami 🚀 Zachęcam do stałej aktywności! 
@Gregster Witaj Grzesiek! Fajnie, że do nas trafiłeś 😃 Mam nadzieję, że nasze forum będzie dla Ciebie inspiracją do zgłębiania świata elektroniki i przekuwania pomysłów w realne projekty 💪
@JagazGminy Dzień dobry! Cieszę się, że do nas dołączasz i życzę powodzenia w nauce z kursami! Zachęcam do stałej aktywności na forum 🌟

Cześć wszystkim. Tu Filip, wiek 40+ , zawodowo zajmuję się czymś  innym ale niedawno zacząłem interesować się elektroniką. Jestem totalnym laikiem i chciałbym poszczerzyć swoją wiedzę w temacie, a może nawet w przyszłości zająć się elektroniką.  

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...