Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@bociansan Cześć! Świetnie, że postanowiłeś powrócić do elektroniki! Mam nadzieję, że nasze forum pomoże Ci odświeżyć wiedzę 😁
@Gregor59 Witaj na Forbocie! 🙂
@Magdasss Witaj na forum! Trzymam mocno kciuki, bo nauka przez praktykę to najlepsze rozwiązanie! Mam nadzieję, że kursy przypadną Wam do gustu 🚀

11 godzin temu, Magdasss napisał:

Witam się z Wami. Mam zamiar uczyć uczniów szkoły podstawowej przy użyciu kursów online oraz zakupionych zestawów. Trzymajcie za nas kciuki.

wow!! Szkoda, że ja nie miałem kogoś takiego za dzieciaka kto by wprowadził mnie w świat elektroniki. 

• Lubię! 1

Cześć Wszystkim! 😉

Jestem Kuba, interesuję się elektroniką, a w szczególności elektroniką gitarową. Od jakiegoś czasu buduję efekty gitarowe DIY. Dziś uruchomiłem kompresor do gitary elektrycznej. Wcześniejsze projekty to głównie przestery gitarowe. Jeśli ktoś też jest w temacie i chciałby pogadać, zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników 😉

• Lubię! 1

@noahe Cześć Kuba! Cieszę się, że postanowiłeś do nas dołączyć, chętnie zobaczymy Twoje projekty! Zachęcam do stałej aktywności na forum 😁
@Michal01234 Witaj na Forbocie! Ja również się cieszę, że do nas trafiłeś 🙂 Mam nadzieję, że nasze forum będzie dla Ciebie inspiracją do zgłębiania świata elektroniki 🚀

• Lubię! 1

@pioter2007 Witaj na naszym forum! 🤩
@ArturSepowiec Dzień dobry! W takim razie świetnie trafiłeś! Życzę powodzenia w nauce, a w razie problemów - pisz śmiało na forum 😁
@MateuszSlowik Witaj! Świetnie, że postanowiłeś do nas dołączyć 🙂 Mam nadzieję, że na forum znajdziesz wiedzę i praktyczne wskazówki, które pomogą Ci rozwinąć umiejętności lutowania 🚀

Witam serdecznie- bardzo się cieszę że mogę być tutaj z wami. Na Forum trafiłem przypadkiem poszukując wskazówek , które by mi pomogły rozwiązać problem.

• Lubię! 1

Cześć 😀
jestem kompletnym nowicjuszem w dziedzinie elektroniki i automatyki ale mam zamiar to zmienić 😄
Spodziewajcie się ode mnie pytań wskazujących na mój brak wiedzy 😄 
Obiecuję, że będę się starał nie zadawać pytań, które już się pojawiały na forum X razy 🙂
A może kiedyś sam będę mógł komuś pomocy na forum udzielić 🤔

Pozdrawiam i do zobaczenia na innych wątkach forum 😀

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...