Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Witam, bardzo ładny i łatwy projekt, stawiam piwo 🙂

Tylko mam pytanie , gdzie można kupić koło obrotowe, czy można je znaleźć np. w castoramie??

- Układu scalonego L29DNE wraz z podstawką DIL-16,

na pewno on tak się nazywa ? bo jak poszedłem do sklepu to powiedzieli, że to jakiś sterownik do gazu O.o

wie ktoś gdzie można kupić takie małe koło obrotowe ?

Komentarz dodany przez: Sabre

Tak, ja wiem 🙂.

To gdzie ? (w moim mieście nie ma żadnych praktikerów, castoramy i carrefour)

shoter09, to pozostaje ci allegro, albo sklepy z meblami, szukaj pod kółko, luźne kółko itp.

matti007, skoro nie ma mowy o żadnym programowaniu to oznacza, ze nie wymaga, to jest logiczne.

Sabre, kto pyta nie błądzi!! spotkałem się juz z tym, że jeżeli programy były bardzo "prymitywne" to autorzy nie pisali o nich nic!! a jeżeli chodzi o kółka to sprawdzają się te z krzeseł obrotowych do biurek!! Wiem bo sam użyłem ich do robota!! 😃

Sabre, kto pyta nie błądzi!! spotkałem się juz z tym, że jeżeli programy były bardzo "prymitywne" to autorzy nie pisali o nich nic!!

Wystarczy kliknąć w odnośnik do strony, z której jest wzięty schemat robota i już wszystko wiadomo. Jeżeli był by tam jakiś mikroprocesor, to został by on chociaż raz wymieniony w opisie.

PS. Gratuluje udanej konstrukcji.

Po pierwsze to katoda, po drugie, od czego jest internet i dokumentacje danego czujnika. Na necie znajdziesz bez problemu pdf'a z datasheetem swojego czujnika.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...