Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Czy wiadomo jaką wartość PPR ma ten enkoder z Canona IP2700? Jestem w trakcie planowania budowy kierownicy do PC opartej na trochę innym projekcie, ale nie mam jeszcze wybranego enkodera, a ten tutaj mnie zaciekawił, tylko chciałbym wiedzieć jakie jest jego PPR zanim zadecyduje czy będzie mi pasował. W internecie znalazłem tylko informację o enkoderze z IP4200 i pokrewnych że ma koło 3000 PPR, nie wiem jednak na ile te dane są wiarygodne i nie wiem ile PPR ma enkoder z IP2700 (numer części samego enkodera jest inny niż w IP4200, więc wartość PPR też może być inna).

• 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...
  • 2 miesiące później...
  • 4 miesiące później...

Bardzo dobra jest ta nowa kierownica Genesis Seaborg 400. So;lidna konstrukcja, ma metalowe pedały , dodatkową podkładkę pod stopy, nie ślizga się  bo ma specjalne przyssawki. Podkładki antypoślizgowe. Spoko się sprawdza, lubię konkretny sprzęt , ona niewątpliwie taka jest

• 2 miesiące później...

Witam wszystkich! Panowie potrzebuje najlepiej zlecić komuś aby mi zbudował na zamówienie sterowanie silnikiem, na  który gra będzie wysyłać sygnał drgania. Po krótce, symulator Gpbikes w którym jest w opcjach force feedback mam symulator na który się wsiada lecz kierownica jest luźna, chciałbym właśnie aby napędzał ja silnik paskiem, który dostanie sygnał z gry. Pozdrawiam i dziękuję za ewentualne odpowiedzi, podpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich ,,SIMERÓW,,🤓

• 1 miesiąc później...
  • 2 miesiące później...
  • 2 tygodnie później...
  • 6 miesiące później...

Hej, trochę późno ale muszę zapytać, macie jakieś inne propozycje co do enkodera? coś nie mam szczęścia w poszukiwaniach odpowiedniego, macie jakieś odpowiedniki lub sprawdzone źródła z których można by jakiś spoko nabyć najlepiej taki który nie wymagałby dodatkowego zasilania spoza Leonardo? Dzięki wielkie i pozdrawiam.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...