Skocz do zawartości

Allegro.pl Dobry sprzedawca duży wybór tanio

Pomocna odpowiedź

Lisiu

To nazwa użytkownika, firma to Lispol.

[ Dodano: 02 Lut 10 09:30 ]

Właściwie to nie wiem kogo Ci jeszcze polecić 😉 Na allegro jako takich oszustw już bym się nie spodziewał, bo administracja się nie bawi, a i o udowodnienie jest często łatwiej niż w rzeczywistości. Szukaj tych co są najtańsi, z tym, że jak dla mnie lispol jest tak świetny, że kupuję tam zawsze jeśli tylko ma to co mi potrzeba 🙂

• Pomogłeś! 1

Powiem jeszcze że jak zamawiasz w lisia to jak czegoś nie ma wystawionego w aukcjach, to pytaj się go, bo czasem ma to u siebie na stanie tylko po prostu czasami nie wystawia.

Ma nawet stronę internetową ze sklepem, gdzie dużo wygodniej zamawia się duże ilości różnorodnych części. Wystarczy wpisać "lispol" w google - pierwszy wynik.

• 4 tygodnie później...

Wie ktoś może co się dzieje z tym sprzedawcą obecnie.

Był z nim dość dobry kontakt do pewnego czasu, a od około 2 tygodni niestety żadnej odpowiedzi na @ ani tel ...

Sprawa jest dla mnie dość pilna. Chciałem u niego zamówić nieco części.

Zna ktoś może jeszcze kogoś godnego polecenia?

ee? Wczoraj zamówiłem u Niego LCD i jeszcze parę części, kontakt niemalże od razu.

Spodziewam się paczki u mnie już jutro i założę się, że jutro już będzie 🙂 [podejrzewam Lispol o zaprzedanie duszy poczcie polskiej, bo przesyłki dochodzą całe, zdrowe i zadziwiająco szybko]

To dziwne bo w moim przypadku kontakt @ urwał się w pewnym momencie i do dzisiaj nie ma żadnej odpowiedzi (a wysyłałem mu @ na adres podany i na Allegro i ten na jego stronie - ostatnią wiadomość wysłałem do niego dzisiaj rano).

Co do tel to sprawa się wyjaśniła - wina mojego telefonu w którym padła antena i okazało się, że gdzie bym nie dzwonił to abonent poza zasięgiem.

P.S.

Możesz podać dane na jakie się z nim kontaktujesz?

Komentarz dodany przez: Nawyk

Proszę używać cytowania gdy to konieczne, cytowanie całej poprzedniej wypowiedzi, zawierającej cytat całej poprzedniej wypowiedzi zdecydowanie mija się z celem...i znacznie pogarsza czytelność tekstu.

Poszło na PW, chociaż osobiście zawsze polecam kontakt przez allegro - "Zadaj pytanie sprzedającemu", ciężko żeby to ktoś przeoczył 😉

Ja też ostatnio złożyłem zamówienie i napisałem, że proszę o jak najszybszą wysyłkę za pobraniem, otrzymałem maila chyba zaraz na drugi dzień (napisałem w niedziele).

• 2 tygodnie później...

Ja polecam sklep laro (nie allegro, sklep internetowy), dobry wybór i oferta uzupełnia lisia, przesyłają tylko za pobraniem (nie wiem czy nie można wcześniej zapłacić, bo za pobraniem mi na rękę), dosyć szybko i bezproblemowo.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...