jas123 Napisano Styczeń 26, 2020 Udostępnij Napisano Styczeń 26, 2020 Mam silnik elektryczny 9V i jest tam napisane "2400 N" . Co to znaczy? Szukałem w internecie i nic nie znalazłem. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Styczeń 27, 2020 Udostępnij Styczeń 27, 2020 @jas123 jaki to silnik? Coś dużego czy małego? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
jas123 Styczeń 27, 2020 Autor tematu Udostępnij Styczeń 27, 2020 Mały ,średnica 4 cm Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
BlackJack Styczeń 27, 2020 Udostępnij Styczeń 27, 2020 Zazwyczaj litera N oznacza Nominal, mniemam że chodzi o obroty Nominalne, 2400obr/min. 2 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »