mirekk36 Grudzień 18, 2010 Autor tematu Udostępnij Grudzień 18, 2010 Przepraszam, że tak późno tu zajrzałem. KD93 --> tym programem jest oczywiście Adobe Photoshop, którego jestem szczęśliwym posiadaczem w starej już ale jarej wersji CS sa12sasuke12 --> budowa robocika zajęła mi jak się zawziąłem (łącznie z oprogramowaniem) jakieś 2-3 dni. Pozdrawiam Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Harnas Czerwiec 21, 2011 Udostępnij Czerwiec 21, 2011 Witam. W jaki sposób jest zrealizowane włączanie i wyłączanie modułu BTM-222 w celu oszczędzania energii? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mirekk36 Czerwiec 24, 2011 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 24, 2011 Witam. W jaki sposób jest zrealizowane włączanie i wyłączanie modułu BTM-222 w celu oszczędzania energii? Bardzo prosta sprawa - po prostu gdy BT jest nie używany to mikrokontroler odłącza mu zasilanie za pomocą tranzystorka sterowanego z jednego z pinów - ot wszystko. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
On85a Czerwiec 27, 2011 Udostępnij Czerwiec 27, 2011 Robot świetny, zamówiłem książeczkę Pana bo chce od jakiegoś czasu coś podobnego zrobić. Liczne informacje są rozrzucone po różnych stronach a ja nie mam za bardzo czasu szperać i zgłębiać tego wszystkiego a tak dużo się dowiem z książki:). A ten wsad do procka bardzo chętnie bym zobaczył pozdrawiam 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »