KD93 Czerwiec 19, 2010 Udostępnij Czerwiec 19, 2010 Treker, dzięki, działa. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Brosper Czerwiec 20, 2010 Udostępnij Czerwiec 20, 2010 BoBBy, sam wpadłem na podobny pomysł jednak nie było okazji się nim pochwalić. Istnieje taka stronka http://letsmakerobots.com/ na której można by się wzorować. Oczywiście jest możliwość stworzenia podstrony, koleżanki diody. np polskieroboty.pl która specjalizowała się tylko w tym. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Czerwiec 20, 2010 Autor tematu Udostępnij Czerwiec 20, 2010 Nie wiem czy jest sens komplikować sprawę budując całkiem osobne strony. Bez problemu można stworzyć roboty.forbot.pl, gdzie będzie generowana automatycznie lista robotów przedstawionych na forum, podzielona według kategorii, do każdego robota kilka pierwszych zdań opisu, kategoria i zdjęcie. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Bobby Czerwiec 20, 2010 Udostępnij Czerwiec 20, 2010 Treker, właśnie o takie coś mi chodzi 🙂 Brosper, o LMR wiem, myślę, że wie też połowa aktywnych użytkowników tego forum, niemniej jednak warto podsyłać linki do zagranicznych for/stron o robotyce, chocby dla tej drugiej połowy 🙂 . Niby na elce jest taki temat, ale część linków jest bardzo (jak na realia robotyki, gdzie 2 lata to ogromny skok) stara. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź