Skocz do zawartości

Chat - spotkajmy się!

Pomocna odpowiedź

Chciałem zasygnalizować, że warto zaglądać na czat również poza godzinami spotkań, bo często tam siedzi kilka osób. A OldSkull to tam chyba już namiot rozłożył 😋 Także jak jest się na forum to warto zajrzeć.

OldSkull to tam chyba już namiot rozłożył

Przez tyle czasu co on tam siedzi to można przeprowadzić kolonizacje obcej planety 😃

Dobra Treker, przyznaj się, szkoda ci transferu na czat to mu kazałeś założyć serwer dedykowany i dlatego ciągle tam jest 😅

Jest tak że jak zamkniesz okno, a nie naciśniesz wyloguj, to cię jeszcze widać a potem cię dopiero wywala.

• 4 miesiące później...

Może warto wznowić, rozpowszechnić regularne spotkanie 😉?

Mam wrażenie, że jednak ustalenie tylko jednego dnia, gdy chat był czynny było chyba lepsze. Co o tym sądzicie?

• 10 miesiące później...

Podbijam temat, bo od pewnego czasu czat coraz bardziej przymiera - terminy w środy i niedziele od 20 pasują? Wydaje mi się też, że od czasu powstania czatu dużo nowych aktywnych uzytkowników się pojawiło, którzy niekoniecznie wiedzą o istnieniu na forum takiego cuda (pasek u góry -> więcej -> chat). Może jakieś propozycje konkretnych tematów do omówienia?

Zapomniałeś dopisać, że są święta, dużo osób woli spędzać je w gronie rodzinnym, niż na czacie.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...