Skocz do zawartości

Chat - spotkajmy się!

Pomocna odpowiedź

Napisano

Siema

Ponieważ nikt się jeszcze nie odważył napisać tego tematu, a kilka osób sugerowało jego założenie, to zrobię to ja. Wyznaczamy tutaj terminy, kiedy chcemy na siebie trafić na chacie i gadać, plotkować - popychać pierdoły 😃 O robotyce i nie tylko.

Myślę że pierwszym dogodnym terminem jest jutro - niedziela, godzina - proponuję 21.00 . Kto będzie?

w sumie ostatnio się nie udzielam zabardzo na forum... ale na początku byłem w top 5 postów ;] będę raczej.

Mnie wczoraj nie było, jak pewnie zauważyliście. Jeśli chodzi o przyszłe spotkania to w środy będę na 100%, bo w akademiku i tak mam mnóstwo czasu, ale niedziele, a właściwie cały weekend odpada.

Dużo osób było wczoraj?

Poruszyliście jakieś ciekawe tematy? 🙂

Ja w sumie tak samo jak nes - środy spoko, weekendy raczej kiepsko. A co do tematów poruszanych wczoraj - przynajmniej jak ja byłem to raczej takie luźne gadanie, ja coś tam pobiadoliłem że mi isp na płytce do minisumo nie bangla, KD się pochwalił gifem swojego robota, Sabre też coś popisał, Armir bodajże testował lfra 🙂 No i jakieś sprawy organizacyjne stricte co do czatu.

Przede wszystkim udało się wymienić czat na lepszy, ustaliliśmy pokoje, te terminy, omawialiśmy polowanie na sprzedawcę laptopów.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...