Skocz do zawartości

TROBOT - sklep dla robotyków - nowe produkty

Pomocna odpowiedź

Napisano

Zapraszam do nowego sklepu z artykułami dla robotyków:www.trobot.pl! Posiadamy szeroki asortyment produktów w konkurencyjnych cenach. Wszystkie towary widoczne w sklepie są na magazynie - dostępne od ręki.

Co u nas znajdziesz:

• Arduino i moduły rozszerzające - sterowniki silników, wyświetlacze LCD i inne
  • Zestawy do montażu robotów - same podwozia i kompletne zestawy
  • Czujniki - popularne Sharpy GPD12, czujniki ultradźwiękowe, temperatury i wiele innych
  • Kółka, silniki, części mechaniczne - w tym tanie silniczki z przekładnią za 19zł - doskonała alternatywa dla przerabianych serwomechanizmów

Do sklepu szczególnie zapraszam początkujących - na naszej stronie "Zrób robota " bez problemu skompletujesz wszystko czego potrzebujesz aby zbudować swoją pierwszą konstrukcję.

Z chęcią poznam Wasze zdanie na temat tego, co jeszcze usprawnić w naszym sklepie i co chcielibyście w nim zobaczyć.

Ale się ostatnio narobiło nowych sklepów 😉 Ode mnie plus za to, że macie w ofercie coś innego niż tylko pololu 😉

Widzę, ze znalazł się i dystrybutor DAGU na Polskę, fajnie, fajnie 🙂 Rozumiem, że jak coś to resztę rzeczy DAGU można u was zamówić?

Jeśli chodzi o ścisłość to w sklepie mamy produkty DFRobot, nie DAGU 🙂 Niektóre są też w ofercie DAGU, ale robi je kto inny. Co konkretnie Cię interesuje Bobby?

Zróbcie cos z tym menu, bo trzeci przycisk myszy nie widzi tego jako link, drugi też nie, tylko od razu przechodzi do strony. Niewygodnie zaprojektowana strona.

• 1 miesiąc później...

Kompletujemy właśnie nowe zamówienie w DFrobot . Na zamówienie możemy sprowadzić dowolny produkt z ich oferty - zainteresowane osoby proszę o kontakt.

• 1 miesiąc później...

Tak porównywałem.

Ja zgłupiałem od sonaru bo nigdy nie używałem i boje sie troche kupić przez ten opis czujnika i sonaru (różnia sie opisem)

sry za mały Offtopic

Hmm, jeśli chodzi o sonar URM37 (ten, który mam na sklepie), to w razie jakichkolwiek problemów, służę pomocą.

• 5 tygodnie później...

Kompletujemy właśnie nowe zamówienie w DFrobot . Na zamówienie możemy sprowadzić dowolny produkt z ich oferty - zainteresowane osoby proszę o kontakt. Zamówienie będzie złożone w niedzielę, czas dostawy maksymalnie dwa tygodnie.

• 4 miesiące później...

Poszerzamy asortyment o wyroby Dagu - chętnych na jakiekolwiek produkty z ich oferty proszę o kontakt do poniedziałku. W tym samym terminie będzie też składane kolejne zamówienie w DFrobot - również można składać zamówienia na ich produkty

mactro, interesowały by mnie czujniki zgięcia, czyli to:

http://www.sparkfun.com/products/8606

Czy masz w ogóle możliwość ściągnięcia i wystawienia tych czujników? Pytam orientacyjnie, sam nie mogę ściągnąć bo niestety sprawa jest trochę pogmatwana, po krótce "góra" nie wyraziła zgody na zakupy za granicą.

Oczywiście jeśli czyta to konkurencja 😋 to również byłbym zainteresowany ofertą, ale nie chce pisać w kilku tematach tego samego posta.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...