Skocz do zawartości

[Zawody] Leś-Tech 2012

Pomocna odpowiedź

Najświeższe wiadomości z WRONEK podium w MS:

I Slim Junior

II Mighty Servant

III BoguŚ

IV KiciuŚ

LF nadal trwa

Zacne nagrody chłopaki przygotowali mikrofalówka trafiła do Mateusza GRATULACJE!

Właśnie czekam na info. bo Broodling z tego co wiem walczy o pudło w LF błahahaa czyli konkurencja musi być najwyższych lotów 😅

Co mnie dziwi bo w tamtym roku chłopaki pokazali się z dobrej strony i myślałem, że w tym będzie zdecydowanie więcej uczestników.

Z tego co wiem to Broodling wygrał a PROmil był drugi. Ogólnie zawodników strasznie mało - 10 robotów ms.

[ Dodano: 02-06-2012, 15:46 ]

Fotorelacja się uploaduje....

a tu.....

.... śpiący Tomek:

[ Dodano: 02-06-2012, 15:59 ]

poprawka:

1. Broodling

2. Izybot

3. PROmil.

Witam serdecznie. Zawody bardzo fajne, kto nie był niech żałuje. Klimat i atmosfera pierwsza klasa, oby na każdych zawodach było podobnie. Jak widać na zdjęciu powyżej była nawet chwila na popołudniową drzemkę 😋 (padałem z nóg i musiałem się kimnąć 🙂 ) Gratuluję serdecznie wszystkim zwycięzcom!

Ps. Panowie trzeba coś zrobić w końcu z jednolitą regulacją startów MS na zawodach w Polsce bo nawet ten ostatni bajer - aplikacja na androida w ogóle się nie sprawdza.

Zawody wypadły super. Niech żałują Ci, których nie było. Właśnie jedynym mankamentem był brak zawodników. 10 mini sumo to maks co się udało wyciągnąć w tym 6 z GROM'u jeden Carpe Diem'a składany w pitstopie na szybko dwa Slimy i Złomek 😃 Włodzimierz nie wystartował bo czujniki mu wariowały - szkoda.

Na plus na pewno :

➕ catering (pyszne kanapeczki z rana z gorącą kawą/herbatą),
➕ przychylność sędziów co do doboru grup tak, żeby każdy był zadowolony

➕ miła atmosfera

➕ szybka pomoc organizatorów w trakcie problemów/pytań

➕ grill na końcu imprezy ^_^

➖ ringi 😃 - muszę wspomnieć, ale o tym już na miejscu rozmawialiśmy z organizatorami 🙂

➖ trasa do LF na początku trochę sprawiała problemy z wypukłościami naszym robotom, ale po paru poprawkach przyklejenia wszystko zostało naprawione

Barto jeszcze nie zrobiłeś nowego LF'a, a już Twoja konstrukcja jest przestarzała 😃 Patrz co teraz wygrywa zawody ^_^

Filmik z przejazdu eliminacyjnego PROmila 😃

https://youtu.be/jWOswWcrwkk

• Lubię! 1

Gryf, nie prowokuj Barta bo jak chłopaki się dadzą do roboty to będziemy płakać 😅

Największy progres ma w tej chwili Mateusz, strach się bać jak w przyszłym sezonie ruszy gromadka Slim'ków do boju.

Zawody były naprawdę ŚWIETNE! Zarąbista atmosfera, niezła organizacja a przede wszystkim - sędziowie wychodzący naprzeciw uwagom zawodników!!! Dzięki temu nie było bratobójczych walk!

Szkoda tylko, że było bardzo niewiele robotów. Z drugiej strony się cieszę z tego, bo moj IzyboT zajął II miejsce w kategorii LF 😃

After party także było zarąbiste:D

Bardzo mile będę te zawody wspominał.

Pozdrowienia dla organizatorów!!!

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...