Piechol Maj 28, 2012 Autor tematu Udostępnij Maj 28, 2012 Nie mam zamiaru sie przejmować komentarzami tego Pana:) A schemat dodam ale jak na razie nie mam takiej możliwości.
koval_blazej Maj 28, 2012 Udostępnij Maj 28, 2012 Trzeba było się postarać skrócić te 5cm, jako minisumo prezentowałby się lepiej
soban Maj 30, 2012 Udostępnij Maj 30, 2012 Z punktu widzenia kogoś kto nie startował w żadnych zawodach (nie mówię tu o tobie) taka platforma może być rewelacyjna, ale dla kogoś kto brał udział w zawodach i wie jak wyglądają prawdziwi zawodnicy na dojo to takie a nie inne są realia. Poza tym uważam, że nie należy nikomu mydlić oczu, a i nawet za pierwszą konstrukcję dawać 5 gwiazdek. Każdy ocenia według własnych kryteriów, jedni oceniają wygląd inni przydatność jeszcze inni coś zupełnie innego. Ja oceniam według własnych kryteriów i nie obawiam się komuś dać jednej gwiazdki jeśli uważam, że na jedną zasługuje jego konstrukcja. A to czy moja surowa ocena wpłynie na to, że ktoś porzuci to hobby czy zdeterminuje go do konstruowania jeszcze lepszych robotów to już inna sprawa. Jestem tego samego zdania ;] A jakie raz dostałem baty od forumowiczów za to że zagłosowałem według własnej opinii a nie poszedłem za resztą o matkoo... Nie ważne zresztą temat zamknięty. Robot jak na pierwszą konstrukcję może być ale w walkach sumo to nie ma raczej szans, ewentualnie z serwopodobnymi cudami. Jednak zarzucam 4 gwiazdki za to, że jest, że działa, że nie odrzuca wyglądem i dla zachęty do realizacji dalszych, coraz lepszych projektów : )
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »