Piechol Maj 28, 2012 Autor tematu Udostępnij Maj 28, 2012 Nie mam zamiaru sie przejmować komentarzami tego Pana:) A schemat dodam ale jak na razie nie mam takiej możliwości. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Maj 28, 2012 Udostępnij Maj 28, 2012 Jakie ta platforma ma wymiary? Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Piechol Maj 28, 2012 Autor tematu Udostępnij Maj 28, 2012 Jej wymiary to 15x10 cm. Waga około 500 g. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
koval_blazej Maj 28, 2012 Udostępnij Maj 28, 2012 Trzeba było się postarać skrócić te 5cm, jako minisumo prezentowałby się lepiej 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
soban Maj 30, 2012 Udostępnij Maj 30, 2012 Z punktu widzenia kogoś kto nie startował w żadnych zawodach (nie mówię tu o tobie) taka platforma może być rewelacyjna, ale dla kogoś kto brał udział w zawodach i wie jak wyglądają prawdziwi zawodnicy na dojo to takie a nie inne są realia. Poza tym uważam, że nie należy nikomu mydlić oczu, a i nawet za pierwszą konstrukcję dawać 5 gwiazdek. Każdy ocenia według własnych kryteriów, jedni oceniają wygląd inni przydatność jeszcze inni coś zupełnie innego. Ja oceniam według własnych kryteriów i nie obawiam się komuś dać jednej gwiazdki jeśli uważam, że na jedną zasługuje jego konstrukcja. A to czy moja surowa ocena wpłynie na to, że ktoś porzuci to hobby czy zdeterminuje go do konstruowania jeszcze lepszych robotów to już inna sprawa. Jestem tego samego zdania ;] A jakie raz dostałem baty od forumowiczów za to że zagłosowałem według własnej opinii a nie poszedłem za resztą o matkoo... Nie ważne zresztą temat zamknięty. Robot jak na pierwszą konstrukcję może być ale w walkach sumo to nie ma raczej szans, ewentualnie z serwopodobnymi cudami. Jednak zarzucam 4 gwiazdki za to, że jest, że działa, że nie odrzuca wyglądem i dla zachęty do realizacji dalszych, coraz lepszych projektów : ) Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź