Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Z punktu widzenia kogoś kto nie startował w żadnych zawodach (nie mówię tu o tobie) taka platforma może być rewelacyjna, ale dla kogoś kto brał udział w zawodach i wie jak wyglądają prawdziwi zawodnicy na dojo to takie a nie inne są realia.

Poza tym uważam, że nie należy nikomu mydlić oczu, a i nawet za pierwszą konstrukcję dawać 5 gwiazdek. Każdy ocenia według własnych kryteriów, jedni oceniają wygląd inni przydatność jeszcze inni coś zupełnie innego. Ja oceniam według własnych kryteriów i nie obawiam się komuś dać jednej gwiazdki jeśli uważam, że na jedną zasługuje jego konstrukcja. A to czy moja surowa ocena wpłynie na to, że ktoś porzuci to hobby czy zdeterminuje go do konstruowania jeszcze lepszych robotów to już inna sprawa.

Jestem tego samego zdania ;] A jakie raz dostałem baty od forumowiczów za to że zagłosowałem według własnej opinii a nie poszedłem za resztą o matkoo...

Nie ważne zresztą temat zamknięty.

Robot jak na pierwszą konstrukcję może być ale w walkach sumo to nie ma raczej szans, ewentualnie z serwopodobnymi cudami. Jednak zarzucam 4 gwiazdki za to, że jest, że działa, że nie odrzuca wyglądem i dla zachęty do realizacji dalszych, coraz lepszych projektów : )

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...