Skocz do zawartości

Follow the Line 2009 Rybnik

Czy pojawiłbyś się na zawodach Follow the Line 2009 w Rybniku?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pojawiłbyś się na zawodach Follow the Line 2009 w Rybniku?

• Tak
      14
    • Nie
      5

Ankieta jest już zamknięta!

Pomocna odpowiedź

Ostanim razem w Olsztynie były to wymiary kartki A3 i wysokość do 50cm. Ale niewiem czy to jest zasadą.

Chyba raczej A4, promień skrętu linii miał być większy niż 25cm, ale nie zawsze tak był 🙂.

A3 😉 wiem co pisze.

Ja na swoich dam ograniczenie do A4 no bez przesady przecież mi tu ku** nikt nie będzie przyjezdżał hamerem xD

słyszałem ze tez jakies zawody w czerwcu były tylko mini robotwo, chyba 10cm na 10cm miały byc, ale jak tutaj mają byc na A4, to jezeli sie wyrobimy przyjedziemy z 3 lub 4 robotami. Mysle ze od nas bedzie ich może wiecej, bo jest dużo projektow i chętnych.

Komentarz dodany przez: treker

Używaj znaków diakrytycznych. Kolejne posty bez polskich znaków = ostrzeżenie.

hmmm gdybyś do tego dołączył pokaz robotów to z Raciborza pojechalo by troche żelastwa glownie roboty mobilne ciezkiej rangi do 30kg:Pi kilka robotów ARM bo lineflowerow narazie nie robimy 🙂:) bo tego jest juz na swiecie mnostwo:P:)

Damoon, w kolejnej edycji postaram się to zrobić. Na tej niechcę szaleć(chociaż i tak to co założyłem do zrealizowania jest szaleństwem 😉), na następną jeśli ta dobrze wypadnie, to sponsorzy będą chętniej kase dawali i wtedy moge zrobic o wiele większą impreze ale na to sa potrzebne środki

Ja bym wpadł, ale robię robota sumo 🙁

W domyśle masz dwa czujniki z przodu. Dołóż jeszcze jeden, wywal sonara i reszte głupot do sumo i biegiem na follow the line. Ja niestety nie przyjade, bo jak zwykle nie mam transportu.

Kangurek, niemoge narazie nic powiedzieć, ponieważ wszystko będzie zależało od sponsorów. Ale jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to nagrody będą naprawde wysokie 😉

hehe A3 i 50 cm wysoki:P ludzie widziałem gdzieś na necie takie zawody ale to puszczali naraz kilka robotów, więc gdybym się trzymał tych gabarytów i zamontował do swojego funkcje line flower, to roboty które jachały by wolniej od mojego nadawałyby się na szrot 🙂 a na pewno nie do dalszego użytku:P:P

W sumie 2x półtora konia w napędzie postępowym( gąsienicowym) przy masie ponad 20kg:P nie miały by raczej szans:)

pozdro

//Poprawiłem błędy, Treker

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...