Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

• 1 miesiąc później...

Tym razem coś dla osób, które zajmują się elektroniką zawodowo/profesjonalnie. Temat kompatybilności elektromagnetycznej (EMC), to ważne zagadnienie dla wszystkich projektantów elektroniki. W październiku odbędzie się konferencja, której tematem będzie poprawne projektowanie i produkowanie elektroniki!

Kod rabatowy 5% dla czytelników FORBOT » forbot_emc4b

Więcej o konferencji: http://4bot.pl/bNzM5

html_mig_img

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...

Hej, złożyłem dziś kolejne zamówienie w Botlandzie, nie mogłem już czekać.

Z poprzednim dostałem kupon rabatowy Forbota:-), jakież było moje zdziwienie, kiedy dzisiaj odczytałem kod QR, a tam jest napisane, że promocja zakończyła się 12.02. Żeby jeszcze ktoś napisał na kuponie do kiedy ważny, to bym wiedział co jest grane.

😐😕😖😥

SOYER, niestety faktycznie wczoraj promocja się skończyła, kody były ważne do 12 lutego. Gdybyś wszedł na stronę wcześniej znalazłbyś tam opcję do wygenerowania rabatu + informację co do czasu jego trwania. Nie drukujemy jej na kuponach, ponieważ czasami trzeba zmienić termin promocji, a nie jest to zawsze zależne tylko od nas - forma elektroniczna jest tutaj bezpieczniejsza. Postaramy się w przyszłości rozwiązać to jeszcze inaczej, aby uniknąć takich problemów - dziękuję za zgłoszenie 🙂

• 2 miesiące później...
  • 4 tygodnie później...

Jamik, to chyba ta sama promocja, którą linkowałem - te same eBooki można znaleźć w głównej księgarni Helionu. Jednak oczywiście link zostawiam, może komuś będzie wygodniej szukać na eBookPoint 🙂

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty.
  • Utwórz nowe...