matural Napisano Listopad 1, 2014 Udostępnij Napisano Listopad 1, 2014 Cześć Jakiś czas temu na forum padł pomysł zorganizowania zawodów dla gimnazjalistów. Po wstępnych ustaleniach z dyrekcją szkoły takie zawody mógłbym zorganizować w PG13 w Białymstoku. I tu mam prośbę o pomoc w ustaleniu konkurencji. Myślałem o następujących kategoriach: światłolub, pojazd zdalnie sterowany (wyścigi), LF (klasyczny) oraz freestyle. W takich kategoriach wystawią swoje roboty uczniowie ze szkół w których uczę. Jeśli macie inne pomysły to piszcie. Zawody wstępnie planuję na początek czerwca. Zainteresowanych udziałem proszę o kontakt. Nasza strona www: http://robogim13.wix.com/pg13 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Listopad 1, 2014 Udostępnij Listopad 1, 2014 Temat przeniosłem do odpowiedniego działu. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
fazi787 Listopad 2, 2014 Udostępnij Listopad 2, 2014 Hmm... A może jakieś zawody dla szkół średnich? 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Harnas Listopad 2, 2014 Udostępnij Listopad 2, 2014 ROBO-NET są dla szkół średnich. Teraz strona nie działa, więc nie wiem jaka bedzie najnowsza edycja, ale w 2013 roku były na 100% tylko dla szkół średnich. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
fazi787 Listopad 2, 2014 Udostępnij Listopad 2, 2014 Oo nawet nigdy nie słyszałem o tych zawodach, ma ktoś może jakieś informacje czy odbędzie się jeszcze jakaś edycja tych zawodów? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Harnas Listopad 9, 2014 Udostępnij Listopad 9, 2014 Prosze https://www.forbot.pl/forum/topics37/zawody-robo-net-21032015-warszawa-vt10469.htm#91055 1 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »