Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Podoba Ci się ten projekt? Zostaw pozytywny komentarz i daj znać autorowi, że zbudował coś fajnego!

Masz uwagi? Napisz kulturalnie co warto zmienić. Doceń pracę autora nad konstrukcją oraz opisem.

Pierwszy raz słyszę o tej konkurencji, ale bardzo mi się ona podoba! Wydaje się wystarczająco prosta, żeby łatwo zbudować coś działającego, ale wystarczająco złożona, żeby można było dużo ugrać byciem "sprytnym". No i wydaje się, że jeszcze nie ma jednego jedynego najlepszego rozwiązania, które by większość graczy wybierała, bo się sprawdza -- tak jak w innych konkurencjach.

Robot wygląda bardzo solidnie. Trochę mnie przeraża liczba czujników -- no ale chyba niestety to jest niezbędne żeby cokolwiek zdziałać w "świecie rzeczywistym".

Ja mam pytanie ap ropo samej konkurencji.

Czy można naraz przesuwać więcej niż jedną puszkę? Żeby zrobić jeden przejazd i zgarnąć kilka puszek 😃

Super robot i mi też się podoba ta konkurencja 🙂

Ja mam pytanie ap ropo samej konkurencji.

Czy można naraz przesuwać więcej niż jedną puszkę? Żeby zrobić jeden przejazd i zgarnąć kilka puszek 😃

Super robot i mi też się podoba ta konkurencja 🙂

Tak, oczywiście że można. W pierwszej wersji naszego robota zakładaliśmy że będziemy zbierać 3 puszki na raz.

rusin, super konstrukcja, gratulacje i dzięki, że poświęciliście czas na opis 🙂

Zawsze na zawodach traktowałem tę konkurencję jako ciekawostkę, nigdy się w nią nie zagłębiałem, a wygląda na to, że naprawdę może być ciekawie!

Czy wasz robot zapamiętuje gdzie pojawiają się puszki czy szuka ich za każdym przejazdem?

Tak, zapamiętuje. Ale o tym już więcej będzie następnym razem. 🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...