Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Napisano

Cześć. Mam taką sytuację: kupiłem ostatnio 5 zestawów do kursów. W każdym zestawie jest jeden kod unikalny do zarejestrowania. Nie zarejestrowałem tych kodów od razu, odłożyłem je na półkę... i teraz mam problem bo nie wiem, który kod jest do którego zestawu 😉 Czy to ma znaczenie przy rejestracji? Na formularzu rejestracyjnym trzeba m.in. podać kod z ulotki oraz zaznaczyć zestaw, który sie zakupiło. Jak mam zarejestrować 5 kodów, jeżeli nie wiem, który kod, jest do którego zestawu?

blasphemy, najważniejsze, aby wykorzystać poprawne kody. Jeśli zarejestrujesz wszystkie zestawy to dopisujemy je sobie do zestawów 🙂

Pytanie mam chce kupić 2 zestaw arduino ale nie wiem jak wpisać botland kod mój rabatowy

dziękuje za szybką pomoc

mistus, przepraszam, że odpisuję z opóźnieniem, ale mam teraz ograniczony dostęp do Internetu 🙂 Kody dołączone do zestawów służą do rejestracji zestawów na stronie podanej na ulotce. Nie są one kodami rabatowymi, które można wpisać w Botlandzie. Gdy startuje jakaś nowa promocja to wysyłamy kupony rabatowe mailowo. Przykładowo ostatnia promocja skończyła się tydzień temu - kolejna prawdopodobnie ruszy w połowie marca 🙂

• 2 lat(a) później...

Witam. 
Zakupiłem "Zestaw micro:bit Grove Inventor Kit - zestaw wynalazcy dla dzieci (moduły + micro:bit + kurs FORBOT)". Chciałem zarejestrować go na stronie forbot.pl, jednak w zestawie nie było ulotki z kodem do rejestracji. Po mojej interwencji dostałem kod na maila. Nadal jednak nie znam adresu strony, na której mógłbym go zarejestrować. Jeśli to możliwe proszę o podanie tego adresu.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...