Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam wszystkim. Nazywam się Tomasz z Suwałk. Mam 25 lat i jestem krawcem od 4 lat. W końcu po nowym roku postanowiłem się nauczyć nieco o elektronikach. W wolnym czasie staram się nauczyć programować JS. Jeszcze raz wszystkiego dobrego wszystkim oraz miło Was tu poznać! :)

• Lubię! 1

@sojdzezz cześć Tomasz, witam na forum! Mieliśmy tutaj już przedstawicieli przeróżnych zawodów, ale krawca chyba jeszcze nie było 🙂 Powodzenia w nauce elektroniki!

(edytowany)

Krawiec ma potencjał w elektronice - ręcznie robione inteligentne ubrania, to może być fajna nisza ;).

Edytowano przez Leander
  • Lubię! 1

@iluatar cześć Arek, witam na Forbocie 🙂 Dobrze wiedzieć, że reklamy jednak działają - życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🚀

Witam wszystkich serdecznie!
Długo interesuję się informatyką i programowaniem, a od niedawna zaczynam wtajemniczać się w świat elektroniki. Natknąłem się ostatnio na kurs podstaw elektroniki na Forbocie i postanowiłem, że może to być dobre źródło do nauki. Zamówiłem więc zestaw elementów do kursu i zaraz ruszam z elektroniką w praktyce! Życzę również powodzenia pozostałym osobom, które tak jak ja właśnie zaczynają przygodę z elektroniką.

• Lubię! 2

Witam . Jestem Paweł . Może dziwić  Was fakt że  jestem na forum bo nie mam Zielonego pojęcia  o Elektronice  sam nawet juz nie tykam prądów  bo co chce coś zrobić  to "zwara" więc jak to się mówi Znam swoje miejsce  w szergu. Jestem tu dlatego że tna tym forum znalazłem  pomysł  na kłopot  który  mnie meczy a widzę że  są  Sprytni Ludzie  

Pozdrawiam Serdecznie  Wszystkich

• Lubię! 1

Cześć, 
Mam na imię Artur, trafiłem na to forum ponieważ zaciekawiłem się adruino oraz elektroniką. Jestem laikiem zarówno w elektronice jak i adruino ale mam zamiar to nadrobić 🙂

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...