Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Siemanko 

Jestem Paweł 30 lat a trafiłem tu przez nudę :p . Wiem brzmi to dziwnie ale zachciałem zacząć coś nowego i trafiłem na forbot. Dzięki za wszelkie info które tu uzyskam :D:D  

• Lubię! 2

@FreshYT witam serdecznie 🙂 

@Wojtek88 witaj Wojtku a naszym forum 🙂 myślę, że w Twojej branży trochę wiedzy z elektroniki nie zaszkodzi. Powodzenia w nauce i dziękujemy za miłe słowa. Pozdrawiam!

@cyprianes witam serdecznie 🙂 stolarzowi obecnie nie tak daleko do elektroniki, nawet krzesło może mieć LEDy 😉 Zachęcam do lektury forum.

• Lubię! 2
16 godzin temu, cyprianes napisał:

Cześć wszystkim 

z zawodu stolarz 😂 nie wiem sam co ja tutaj robię 🤣

tak z nudów interesuje mnie robotyka kodowanie Ai Ml krypto 

pozdrawiam 

Też nie wiem co tu robisz...

ALE każdy może kodować:)

• Pomogłeś! 1

Cześć wszystkim jestem Bartek chodzę do 3 klasy technikum o profilu elektronik. Aktualnie przygotowuję sie do egzaminów zawodowych. W przyszłości planuje studiować energetykę lub dalej iść w elektrotechnikę. 

• Lubię! 2

Hej ho Dzień dobry wszystkim, Nazywam się Krzysiek i studiuje leśnictwo, na urodziny dostałem zestawy FORBOTA od moich wspaniałych przyjaciół których serdecznie pozdrawiam. Mam nadzieje że z tymi zestawami uda mi się nauczyć podstaw elektroniki  

• Lubię! 2

Cześć,

mam na imię Artur. Jakiś czas temu w prezencie od przyjaciela otrzymałem RPi. Przeleżało trochę w szufladzie, w pewnym momencie zacząłem zagłębiać się w możliwości tej platformy i stwierdziłem, że muszę również nadrobić zaległości w dziedzinie elektroniki.

Naturalną koleją rzeczy było trafienie na Forbot 😉 Mam nadzieję, że szybko nadrobię braki i będę mógł podjąć się realizacji tematu, jaki chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu - czyli automatyzacji obsługi mojego akwarium 😆

• Lubię! 2

@cichoczky cześć Bartek, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na naszym forum 🙂

@kbas cześć Krzysiek, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką. W razie problemów pytaj śmiało na forum!

@4r2di2 cześć Artur, trafiłeś w dobre miejsce. Koniecznie pochwal się później efektem finalnym 🐟

• Lubię! 1

Cześć, mam na imię Miłosz. Od ponad 7 lat pracuję w dużym zakładzie z branży automotive jako inż. utrzymania ruchu. W zakładzie mamy sporo obrabiarek bezkłowych i kilka chromowni. Tak się ciekawie złożyło, że jako syn elektronika, z elektroniką mam mało do czynienia (mamy osobny wydział). Znalazłem się tutaj, bo chcę zaspokoić swoją ciekawość i sprawdzić, czy "niedaleko pada jabłko, od jabłoni". Pozdrawiam.

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...