Treker 3 074 Luty 17, 2021 Autor tematu Udostępnij Luty 17, 2021 @msocha witam na forum i życzę udanych eksperymentów z IoT. Koniecznie pochwal się efektami na naszym forum @Krokietan cześć Kajetan, witaj na Forbocie! Słuszny wybór, samodzielna nauka w praktyce to dobra droga - powodzenia! @TEIKS cześć Tomek, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności @motoelektro cześć Kamil, witaj na Forbocie! @Maniutek cześć Mariusz, miło słyszeć, że nasz kurs jest pomocny - w razie problemów pytaj śmiało na forum @yoman333 cześć Radek, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności! 2 Cytuj Link to post Share on other sites
adam816 2 Luty 17, 2021 Udostępnij Luty 17, 2021 Witam, mam na imię Adam, jestem ojcem dwóch chłopców 7 - 10 lat oraz 2 córek. Jestem totalnie "zielony w elektronice" ale od dawna marzyłem, żeby zrozumieć świat elektroniki i zaszczepić to pragnienie moim dzieciom. Mam nadzieję razem z nimi wejść w świat elektroniki i wspólnie spędzać wspaniałe chwile pozdrawiam Adam z Siedlec 2 Cytuj Link to post Share on other sites
MKopec 12 Luty 17, 2021 Udostępnij Luty 17, 2021 (edytowany) Cześć! Edytowano Luty 18, 2021 przez Gieneq Proszę o rozwagę w pisaniu Cytuj Link to post Share on other sites
Gieneq 1 794 Luty 18, 2021 Udostępnij Luty 18, 2021 @adam816 Witaj Adamie na naszym forum Powodzenia w nauce, może to być dobra zabawa dla dzieci ale i wejście w praktyczny temat. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Popularny post mlc303 3 Luty 18, 2021 Popularny post Udostępnij Luty 18, 2021 Witam. Mam 35 lat jestem ojcem 13 latki i 3 latka chciałbym wdrożyć sie w świat elektroniki a przy okazji zainteresować tym dzieci a nóż dla zabawy wymyślimy coś ciekawego. Niech W będzie z Wami. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Gieneq 1 794 Luty 18, 2021 Udostępnij Luty 18, 2021 @mlc303 Witam serdecznie na forum Dobry pomysł, powodzenia w nauce! 2 Cytuj Link to post Share on other sites
blazej 2 Luty 18, 2021 Udostępnij Luty 18, 2021 Witam, jestem w trakcie 2gieego roku studiów AiR. Przyszedłem tu z ciekawości ponieważ na studiach póki co nie ma zbytnio praktyki i takich fajnych rzeczy jak tu, jestem na drugim temacie kursu podstaw elektroniki i zapowiada się bardzo ciekawie. Super że coś takiego powstało. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Gieneq 1 794 Luty 19, 2021 Udostępnij Luty 19, 2021 @blazej witam serdecznie na forum fajnie że chcesz robić coś we własnym zakresie, teoria ze studiów jest ciekawa, ale wiadomo - w praktyce widać jak coś działa. Zachęcam zatem do lektury forum i aktywności 2 Cytuj Link to post Share on other sites
JSL 1 Luty 20, 2021 Udostępnij Luty 20, 2021 Cześć ! Jestem Jakub :), również jak wielu poprzedników jestem zielony w tematyce elektroniki ale właśnie zaczynam Wasz kurs i mam nadzieję, że szybko się to zmieni. Pracuję w firmie produkujące przetworniki pomiarowe - jestem tylko handlowcem więc postanowiłem się dokształcić żeby zadawać niewygodne pytania działowi RD. Miłego weekendu ! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Chaber77 1 Luty 20, 2021 Udostępnij Luty 20, 2021 (edytowany) Witam na forum. Mam na imię Marcin, 45 lat. Pracuję z maszynami CNC przy obróbce metali. Od pewnego czasu rozszerzam wiedzę w zakresie sterowania i programowania C++. I do tego wiedza z podstaw elektroniki też by się przydała. Stąd zakup zestawów Forbot i obecność na forum Edytowano Luty 20, 2021 przez Chaber77 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Marek6110 1 Luty 21, 2021 Udostępnij Luty 21, 2021 Witam wszystkich przyznam się szczerze że elektronike to polubiłem w pracy jako serwisant sprzętu rolniczego, z pisaniem programów nigdy nie miałem styczności, chciałbym się zagłębić w budowę elektroniki, szczególnie ze względu na rolnictwo które jest moim drugiem życiem a chciałbym trochę je usprawnić właśnie elektroniką tylko potrzebuje w tym pomocy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
SP8NTP 1 Luty 21, 2021 Udostępnij Luty 21, 2021 Cześć, na przywitanie zamieściłem moje spostrzeżenia tutaj Pozdrawiam Andrzej 1 Cytuj Link to post Share on other sites
_Rafal_ 1 Luty 21, 2021 Udostępnij Luty 21, 2021 Czołem! Mam na imię Rafał i właśnie zaczynam przygodę z elektroniką (konkretnie z kursem podstaw elektroniki). Mam nadzieję, że to tylko pierwszy krok 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Ewert 1 Luty 21, 2021 Udostępnij Luty 21, 2021 Witam ! całe życie bałem się prądu a teraz mam czas by trochę się z nim zaprzyjaźnić. Mam nadzieje ze na forum znajdę sporo pomocnych wiadomości. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gieneq 1 794 Luty 22, 2021 Udostępnij Luty 22, 2021 @JSL witaj Jakubie na naszym forum Dnia 20.02.2021 o 10:07, JSL napisał: więc postanowiłem się dokształcić żeby zadawać niewygodne pytania działowi RD. Dobra motywacja ale to już coś, pracujesz przy tym to zawsze będziesz mieć łatwiej w nauce. Powodzenia! A weekend był udany dziękuję! @Chaber77 również serdecznie witam Cię Marcinie! Fajnie że tu trafiłeś i masz ochotę się rozwijać, w sieci można spotkać sporo projektów CNC ze sterownikami własnej konstrukcji. Zachęcam Cię do aktywności na forum @Marek6110 witaj serdecznie ciekawe co piszesz, faktycznie elektronika zadomowiła się w rolnictwie - sam fakt że wiele układów programowalnych ma w specyfikacji coś o monitorowaniu upraw, szklarni czy na mniejszą skalę - doniczek. Na forum jest trochę takiej treści więc zachęcam Cię do lektury i aktywności @SP8NTP witam serdecznie Andrzeju 20 godzin temu, SP8NTP napisał: na przywitanie zamieściłem moje spostrzeżenia tutaj zaraz spojrzę @_Rafal_ witaj Rafale na forum życzę powodzenia. Polecam Ci sprawdzac też komentarze pod częściami do kursów - jest tam wiele dodatkowej treści. Powodzenia! P.S. Ciekawy miś @Ewert witaj serdecznie na forum 9 godzin temu, Ewert napisał: Mam nadzieje ze na forum znajdę sporo pomocnych wiadomości. To na pewno, życzę udanej lektury i zachęcam do aktywności. Pozdrawiam! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Pomocna odpowiedź