Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam serdecznie szanowne grono. Mając prawie 33 lata zainteresowania połączone z wykonywanym zawodem skierowały mnie tutaj czym bardzo się cieszę bo samorozwój jest ważny tak zawodowy jak i prywatny. Wspaniałe jest to iż mogę wesprzeć się wiedzą doświadczonych "zawodników" tegoż jak że fascynującego "sportu" jakim jest elektronika. Jeżeli ktoś potrzebuje doradztwa w temacie ASG czy militarystyki to mogę służyć wieloletnim doświadczeniem 😉 ale elektronik ze mnie zielony.

Pozdrawiam serdecznie.

• Lubię! 2

Cześć, jestem Dawid, mam 17 lat. Uczęszczam do szkoły technicznej na kierunek mechatronik. Chcę powiększyć zakres mojej wiedzy odnośnie elektroniki.    Myślę, że ten kurs mi w tym pomoże. Cieszę się, że mogę z Wami tu być.

• Lubię! 2

@daktyl007 witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@Markus2142 witam na forum 🙂 W takim razie życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało!

@dud3k1 cześć Dawid, miło słyszeć, że nasze materiały są pomocne również dla uczniów szkół technicznych 🚀

@dud3k1 Witaj, dobrze trafiłeś ale pamiętaj - tu liczy się przede wszystkim twoja praca bo nikt za ciebie nie odrobi pracy domowych tak dobrze i ze zrozumieniem jak ty😀

Cześć, jestem Rysiek dziś skończyłem dwanaście lat. Od zawsze lubiłem mechanizmy i elektronikę (trochę nawet zarobiłem na naprawie ,żelazka, miksera itp. ) ale mój sprzęt był z starych zabawek sióstr (mam aż 4 siostry i 1 brata).Ale w prezencie dostałem kurs podstaw elektroniki poziom 1 i 2, kurs techniki cyfrowej i zestaw dodatkowych elementów więc będę miał trochę nowych dodatków.

• Lubię! 1

@Rys_K cześć, witam na Forbocie 🙂 Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce - w razie problemów pytaj śmiało na forum!

Witam wszystkich. Mam na imię Krzysztof. Korzystając z pandemicznego cyrku postanowiłem wrócić do podwalin zainteresowań elektronika i zabrać się do tego na poważnie. Kursy na Forbocie są jak na razie niezłe i dają wsparcie uczącym się. Ja korzystam jednocześnie z kilku kanałów na youtube, literatury, swojej wiedzy z fizyki i tylko w mym własnym otoczeniu brakuje mi osoby/osób z którymi mógłbym przedyskutować ale i podyskutować. Liczę, że tutaj będzie to możliwe. Pięknie pozdrawiam.

• Lubię! 1

Witam,

interesuje mnie poznanie metod kontruowania robotów i programowania ich zachowań. Nie jestem elektronikiem. To początek mojej przygody z tą dziedziną :).

Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum.

• Lubię! 1

Hej. Nazywam się Mateusz, mam 29 lat i jestem programistą C++, w branży od 6 lat. Obecnie planuję rozwinąć się w domenie embedded.
Zainteresowań mam sporo... Obecnie planuję skupić się na rozwoju zawodowym.

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...