Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam wszystkich forumowiczów! Na imię mi Ignacy. Mam 21 lat i jestem studentem informatyki stosowanej. Choć padło na informatykę, zawsze fascynowały mnie rzeczy bardziej mechatroniczne/robotyczne takie jak na przykład pojazdy bezzałogowe 🙂 Pasjonują mnie też systemy embedded oraz edge AI. Bardzo lubię programować w językach C/C++ i Python 😄 Elektroniki niestety akurat kompletnie nie ogarniam ( 😞 ), a przynajmniej nie na poziomie samodzielności konstruktorskiej, ale próbuję to zmienić... Lubię też czasem trochę poczytać o nowościach z dziedziny fizyki. Mam nadzieję na forum odkrywać ciekawe projekty i również dzielić się swoimi, a także uczyć się i dzielić wiedzą!

@lyman-alpha cześć Ignacy, witam na Forbocie - trafiłeś w dobre miejsce. Zachęcam do stałej aktywności 🙂

@GogetaBlue witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

@DwaEs miło słyszeć, że nasz kurs jest dla Ciebie pomocny. Powodzenia w nauce!

Cześć, mam na imię Krzysztof i mam 23 lata, swoją drogę zacząłem od programowania najpierw w PHP potem w Javie, niestety po 1/2 nauki zrezygnowałem z programowania i szukam czegoś nowego padło na elektronikę. Swoją przygodę zaczynam od kursu arduino, właśnie jestem w trakcie realizowania kursu od Forbot'a i jak na razie jestem bardzo zainteresowany. Mam nadzieję że zostanę z wami na dłużej 🙂

• Lubię! 1

Witam mam na imię Tomek i zaczynam dopiero przygodne z tworzeniem.  Odnalazłem te forum ponieważ mam w głowie jeden projekt, który chciał bym zrealizować.  Oczekuje że znajdę tutaj wyrozumiałych ludzi którzy będą wstanie mi doradzić i pomoc w moim projekcie.  Pozdrawiam i dziękuję za wspólną pracę 😁

• Lubię! 1

@Dango cześć Tomek, witam na forum 🙂 Trafiłeś w dobre miejsce, w razie problemów pytaj śmiało!

@Sliskislimak witam na Forbocie, cieszę się, że nasz kurs jest dla Ciebie ciekawy. Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🙂

Cześć, jestem Jan. Zauważyłem fajny kurs Hal i postanowiłem się go pouczyć. Do tej pory używałem struktur i rejestrów, moja była płytka to STM32F407VGT 🙂.

• Lubię! 1

Witam,
Jestem Jakub, mam 14 lat. Od 5 klasy podstawówki interesuję się programowaniem. Obecnie pragnę nauczyć się podstaw elektroniki i w ten sposób trafiłem na kursy Forbot. Docelowo chciałbym zająć się konstruowaniem robotów z wykorzystaniem Raspberry Pi. 

• Lubię! 2

Witam Grono.

Buduję namiastkę inteligentnego domu na bazie Arduino, zatem razy kilka będę głowę zawracał. Za co z góry przepraszam.

Lat mam tak dużo, że wstyd pisać. A mówcie do mnie Zext.

• Lubię! 1

@stm3000 cześć Jan, witam na forum 🙂 Mam nadzieję, że nasz kurs STM32L4 będzie pomocny - to najobszerniejszy kurs jaki do tej pory opublikowaliśmy 🚀

@TenCo cześć Jakub, witam na Forbocie. Zaczynałem w podobnym wieku 🙂 Powodzenia!

@Zext witaj na Forbocie, w razie problemów pytaj śmiało 🙂 Założę się, że mamy tutaj starszych użytkowników od Ciebie 🎂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...