Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam.

Mam na imię Jacek.

W temacie elektroniki i automatyki jestem "świeżak".

Tematem robotyki zainteresowałem się po kupieniu prezentu dla dziecka "robota pico go mobile".

Stąd moje pytania mogą okazać się nieprofesjonalne.

• Lubię! 1

Witam, mam na imię Kamil mam 29 lat. Jestem początkujący w temacie elektroniki. Zainteresowałem się tym gdy zobaczyłem przypadkowo projekty DIY arduino i rpi więc postanowiłem zacząć swoją przygodę od kursu podstaw elektroniki. Od 3 dni zgłębiam kurs i już mi się bardzo podoba. A przygotowanie tych kursów przez FORBOT to coś wspaniałego, wszystko w jednej skrzyneczce, gdzie zaczynając i nie wiedząc nic na ten temat jest moim zdaniem awykonalne skompletować samemu zestaw do nauki. Dzięki jesteście wiecy !
Pozdrawiam wszystkich użytkowników FORBOTa. 

• Lubię! 1

Witam serdecznie wszystkich 🙂
Od 20 lat zajmuje się zawodowo informatyką w obszarze ekonomii i zarzadzania.

Chcę zacząć zabawa z Rasberry z synami i stworzyć wspólną pasje tworzenia robotów fajniejszych niż proste lego 🙂

• Lubię! 1

Cześć,

Mam na imię Konrad, mam 26 lat i trochę przygód z programowaniem oraz sieciami neuronowymi. Pracowałem rok w wielkim korpo jako AI engineer. 

Na tym forum znalazłem się dzięki raspberry, za które właśnie się zabieram.

Pozdrawiam!

• Lubię! 1

Cześć wszystki! Jestem Kacper i chce serdecznie wszystkich przywitać oraz podzielić się swoją pasją. Jestem maturzystą mat-fiz, który ma marzenie uczenia się mechatroniki, a w szczególnośći zagadnień mechanicznych. Od zawsze intrygowały mnie maszyny oraz sposób ich działania. Cieszę się, że dołączyłem do forum.

• Lubię! 1

Cześć, jestem Mateusz i studiuję mechatronikę. Do kupienia zestawów do kursów (Arduino, lutowanie) przywiodło mnie pragnienie zastosowania zdobytej na studiach wiedzy w praktyce - tą drogą trafiłem na forum😁

• Lubię! 1

Witam,

nazywam się Krzysiek i mam 38 lat. Na kurs trafiłem, bo ciężko znaleźć w internecie lepsze materiały. Zaczynam zabawę z malinką, już zbudowałem dla dzieciaków Retro Pie, ale myślę o jakiejś domowej automatyce i może zabawami z kamerką w połączeniu z AI.

Pozdrawiam wszystkich!

• Lubię! 1

@Gazel cześć Kamil, witam na Forbocie. Miło słyszeć, że nasze kursy są pomocne!

@Navim witam na forum i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

@Przem8210 witam na Forbocie, mam nadzieję, że nasz kurs STM32L4 pomoże Ci wejść w świat układów STM32!

@Krzysiek001 cześć, witam na forum!

@Emes1 cześć Krzysiek, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności!

@KonradNoise cześć Konrad, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z RPi w praktyce!

@Boczus220 cześć Kacper, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🚀

@SapientiSat cześć Mateusz, witam na Forbocie! Mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne!

@krzysiek1985 cześć Krzysiek, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂 

• Lubię! 1

Cześć! Mam na imię Szymon, mam 31 lat. Zawsze ciekawiły mnie tematy techniczne, lubię pogrzebać przy aucie, czasami zaprzęgałem do pracy multimetr, ale mam bardzo małą wiedzę praktyczną w dziedzinie elektroniki. Cieszę się,że przypadkiem trafiłem na sklep w którym znalazłem zestawy do nauki podstaw ( bo sam pewnie bym takiego nie skompletował) i dalej po nitce do kłębka na to forum. Mam nadzieję,że wiele się od was naucze!!! Tymczasem lecę przyswajać wiedzę.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...