Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@Spartwood cześć Tomasz, witam na Forbocie - elektronika to ciekawe hobby, mam nadzieję, że wciągniesz się na długo!

@Elektron24 cześć Marek, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🚀

Hej! Jestem Kacper, 3 lata po trzydziestce stukną mi w maju, a jestem tutaj, bo w nielicznych wolnych chwilach bawię się w modelarstwo i postanowiłem podkręcić swoje prace. Planuję oświetlanie swoich tworów, a że dotąd z elektroniką nie znaliśmy się prawie wcale... czas to nadrobić! Pozdrawiam wszystkich!

• Lubię! 2

Jestem (w skrócie) Aloyz. Elektroniką amatorską zajmuje się już ponad pół wieku.
Co raz to sobie coś dłubnę. Teraz organizuję salę koncertową dla zespołów
grających muzykę niediskopolową i potrzebuje sterować z reżyserki kamerą
(Tilt & Pan). Z wyszukiwania jeszcze nie dawno nic nie zadziałało albo nie było sterowania dwoma silnikami krokowymi.
Robię kolejne podejście, liczę na pomoc, ale znów zacznę szukać. Może coś się zmieniło na plus.

• Lubię! 1

Cześć, mam na inię Robert, zafascynowlem się elektroniką jak młody dostał robota do złożenia i zaprogramowania i patrzył czy dam radę. Radę dałem i postanowiliśmy razem rozwinąć nasze zainteresowania. pozdrawiam wszystkich. :)

• Lubię! 1

@Rootur cześć Robert, witam na forum - mam nadzieję, że nauka z naszych kursów będzie owocna. Powodzenia!

@Electrohobby witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂 

Cześć, mam na imię Justyna i od pewnego czasu chciałam się zacząć zagłębiać w temat elektroniki. Dzięki znajomemu trafiłam tutaj i zaczynam stawiać pierwsze kroki 🙂

Pozdrawiam!

• Lubię! 1

Cześć wszystkim,

Mam na imię Kamil - lat 34 za dwa dni 🙂 i na kurs podstaw elektroniki trafiłem parę dni temu - po zaznajomieniu się ze stroną od razu zamówiłem swój pierwszy zestaw i właśnie rozpoczynam naukę - trzymajcie za mnie kciuki 🙂

Pozdrawiam 🙂 

• Lubię! 1

Hejka! Nazywam sie Michał. Mam 13 lat i jestem nowy w świecie elektroniki.
Jak na mój młody wiek umiem programować w Pythonie i Javie!

Obecnie ucze sie na adruino. Myśle że zaczne dobrą przygode z Forbotem. 😙

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...