Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam,

Na imię mam Leon, baaardzo zawyżam średnią wieku na forum. Elektronika, automatyka to nie tylko moje hobby. Zaczynałem od lamp ... teraz padło na mikrokontrolery. Pozdrawiam wszystkich. Na razie walczę z płytką pod linuxem.

• Lubię! 2

witam,

na imię mam Krzysztof, elektroniką zajmuję się od 50 lat, jako hobby i zawodowo. Posiadam licencję krótkofalarską. Ponieważ niedługo idę na emeryturę chcę zająć się programowaniem Arduino. 

pozdrawiam 

• Lubię! 2

Cześć,
Nazywam się Grzegorz, mam 29 lat i studiuję zaocznie informatykę. Na forum trafiłem szukając kursu STM32 aby poszerzyć wiedzę poznaną na uczelni 🙂
Pozdrawiam wszystkich serdecznie

• Lubię! 1

Cześć, Janusz z tej strony. 

W tym roku kończę 40 lat, pracuje od 20 lat w przemyślę. Stwierdziłem, że czas najwyższy nadrobić zaległości w podstawach elektroniki aby nie być bezradnym    w tych ciekawych czasach 🙂.  Dziękuje Zespołowi  Forbot.pl za dobrą robotę.  Czas na nową przygodę ... 

Pozdrawiam

JR

• Lubię! 1

@Adik414 cześć Adrian, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🙂

@Leon_i witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🚀

@blazej907 cześć Mateusz, witam na Forbocie. Elektronika to ciekawe hobby, na pewno się wciągniesz!

@Mektator cześć Grzegorz, witam na forum - mam nadzieję, że nasz kurs STM32L4 będzie pomocny: https://kurs.forbot.pl/stm32l4

@JRexo cześć Janusz, witam na Forbocie! Dobrej zabawy z elektroniką w praktyce!

@Krzysztof5206 cześć Krzysztof, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z Arduino w praktyce!

Hello, nazywam się Krzysiek i zawodowo spełniam się jako programista (głównie aplikacje internetowe i mobilne). Od dłuższego czasu szukałem czegoś co pozwoli mi się wyluzować po godzinach patrzenia się na kod. Zaczynam dopiero raczkować w tematach elektronicznych ale jak do tej pory bawię się bardzo dobrze. 😄

Pozdrawiam 🖖

• Lubię! 2

Hej, jestem Sandra 🙂 Elektronika fascynowala mnie od chwili, gdy zobaczylam jak kolega z klasy w podstawowce sie tym zajmowal. Sporo lat juz minelo, bo pare lat temu stuknela mi trzydziestka 😛

Studiowalam jezyki, wiec jestem totalnie zielona, ale powoli zaglebiam sie w temat z pierwsza czescia kursu 🙂 super zabawa.

• Lubię! 1

Witam wszystkich,

mam na imię Michał, niedługo kończę 44 lata, elektroniką i arduino zajmuję się czysto hobbystycznie dla "zabicia czasu" na poziomie podstawowym. Z zawodu jestem elektrykiem. Pracuję w Metrze Warszawskim.

• Lubię! 2

Witam! Mam na imię Damian, lat 34, właśnie zaczynam przygodę z elektroniką przy pomocy zestawu startowego. Pozdrawiam wszystkim forumowiczy :) 

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...