Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@AdamK Witaj na forum! Świetnie, że postanowiłeś do nas dołączyć! Zachęcam do dzielenia się swoją wiedzą i umiejętnościami 😁
@dziubas92 Witaj na Forbocie! 😃
@wujek_rudego Witaj! Świetnie, że remont zainspirował Cię do zgłębiania tematu - trzymam kciuki za przyszłe projekty 😁 Mam nadzieję, że kurs będzie pomocny!
@staszewskikar Witaj na forum! Cieszę się, że postanowiłeś do nas dołączyć 🙂 Forbot to świetne miejsce dla początkujących - mam nadzieję, że znajdziesz tu wiele inspiracji i wiedzy 🚀
@tomaszwojcik8 Witaj na naszym forum! 😀

Cześć Koleżanki i Koledzy,

Mam 80 lat, jestem "byłym" inżynierem elektrykiem (politechnika 1969). Na studiach liznąłem lampy elektronowe. Teraz zafascynowało mnie lutowanie i wszystkie możliwe moduły, które można kupić.  Ale postanowiłem się wgłębić, jak to działa.

Pomożecie?

Pozdrawiam

• Lubię! 1

Hejka!
W latach 80 próbowałem się nauczyć elektroniki, ale nie mogłem jej zrozumieć, książka mi nie wystarczyła. Po 40 latach zaczynam prawie od nowa, bo chcę uczyć potem elektroniki uczniów w SP i LO. Pozdrawiam tych, którzy to czytają! 😘 Boty też 😆

• Lubię! 1

@arduino_x_com Witaj na forum!
@KrzysioG Witaj! Bardzo się cieszę, że postanowiłeś do nas dołączyć 🙂 Życzę powodzenia w nauce i w razie jakichkolwiek pytań - śmiało pisz na forum!
@Kavi Cześć! Świetnie, że wracasz do elektroniki i chcesz przekazywać tę wiedzę dalej! Mam nadzieję, że nasze forum będzie dla Ciebie inspiracją do rozwoju 😁

@Tomekz Witaj Tomek! Świetnie, że do nas dołączyłeś - Forbot to idealne miejsce dla początkujących! Zachęcam do stałej aktywności 😃
@ppiwowarski89 Cześć, fajnie, że jesteś! Mam nadzieję, że nasze forum pomoże Ci w zdobywaniu wiedzy i rozwoju 😁 Zachęcam do stałej aktywności 🚀

Cześć! Nazywam się Igor i mam 36 lat. Na co dzień jestem programistą, ale zawsze fascynowała mnie elektronika. W końcu znalazłem czas, zapał i środki by zacząć realizować swoje zainteresowanie tą dziedziną. Zaczynam od zera. 🙂 

• Lubię! 1

Hejka, Maciej z tej strony. Przyznam, że to zupełny przypadek, że tu trafiłem. Kupiłem zestaw podstawowy, żeby porobić z dzieciakami jakieś małe laby. 

Siedzę już lata świetlne w IT. Głównie cloudowe sprawy. Może są tu inni ojcowie, którzy usiłują znaleźć nowe pomysły na bycie z dzieciakami? Dajcie znać:). Teraz muszę rozgryźć co ja w ogóle z tym zestawem mam zrobić:)

• Lubię! 1

@blind Cześć Igor! Świetnie, że postanowiłeś zgłębić temat elektroniki 🙂 Mam nadzieję, że nasze forum będzie dla Ciebie inspiracją! 
@Resorak Hej Maciej! Cieszę się, że do nas dołączasz 😁 Mam nadzieję, że kurs spodoba się Tobie i dzieciakom, powodzenia w nauce! 🚀
@Robert77 Witaj na Forbocie! Życzę powodzenia w odświeżaniu wiedzy i dalszym rozwoju! Zachęcam do stałej aktywności na forum 😃

• Lubię! 1
Dnia 3.04.2018 o 21:40, Treker napisał:

Na licznych forach istnieje tradycja witania się nowych użytkowników z aktualnymi członkami społeczności. Ostatnio na Forbocie pojawia się coraz więcej nowych osób - głównie za sprawą naszych kursów elektroniki. W związku z tym zakładam oficjalny temat do takich powitań. Na pewno takie miejsce sprawi, że nasza społeczność będzie jeszcze lepsza 😉

Jesteś nowym użytkownikiem?

Jeśli chcesz możesz się przywitać z innymi. Napisz czym się zajmujesz, skąd zainteresowanie elektroniką. Nad czym teraz pracujesz itd.

Witam mam na imię Marek i to są moje dopiero początki. Pracuję na stanowisku automatyka. I chciałbym się nauczyć czegoś innego 

• Lubię! 1

Witam. Mam na imię Serafin mam 41 lat. Zestawy elektroniki i lutowania kupiłem spontanicznie, chyba z 3 lata temu. Czekały na mnie w garażu do dziś. Jestem spawaczem od prawie 20 lat. Czas najwyższy rozwinąć swoją wiedzę i umiejętności o spawanie tych najmniejszych elementów. Interesuje mnie też rysunek techniczny, projektowanie 2d i 3d, robotyka. Drukowanie 3d wydaje się być też bardzo interesujące. Widzę że znalazłem jak najbardziej odpowiednie miejsce. Mnóstwo tu ciekawych tematów i ludzi. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy ze spawaniem mag, mig lub tig oczywiście służę pomocą. Pozdrawiam. 

• Lubię! 2

@Markoni Witaj na Forbocie Marek! Świetnie trafiłeś - nasze forum to doskonałe miejsce dla początkujących 😁 Życzę powodzenia w nauce i zachęcam do stałej aktywności!
@Seroo10 Witaj Serafin! Cieszę się, że postanowiłeś wrócić do kursów, trzymam kciuki, by się spodobały 🙂 Mam nadzieję, że nasze forum będzie dla Ciebie źródłem inspiracji i motywacji do nauki 🚀

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...