Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam, mam na imię Damian, jestem tu nowy i wchodzę w świat elektroniki, mam nadzieję że czegoś się nauczę, a forum będzie w tym pomocne 🙂

• Lubię! 1

Cześć wszystkim, nazywam się Robert, mam 33 lata i rozpoczynam kurs podstawy elektroniki (totalny laik na forach i w obszarze elektroniki) jeśli mogę, to chciałbym prosić o link do pobrania ściągi :D, zarejestrowałem zestaw, ale w odpowiedzi nie dostałem informacji na temat ściągi a jest wspomniana w zestawie.

pzdr

• Lubię! 1

@Jhtorus witam na forum 🙂 Elektronika to ciekawe hobby, jest duża szansa, że się wciągniesz!

@Damian2787 cześć Damian - witam na Forbocie. Mam nadzieję, że kursy będą pomocne 🚀

@Barut93 cześć Roboert, witam na forum 🙂 Ściągi były wysłane automatycznie zaraz po rejestracji zestawu. Wpisz w wyszukiwarkę na Gmailu "in:all forbot" i powinny się odnaleźć.

@Siema55555550 cześć, witam na forum 👋

@Mila84 cześć, witam na Forbocie 🙂

@SyneQ cześć Szymon, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

• Lubię! 1

Halo halo, witam wszystkich. Z tej strony Dawid lat 32. Absolwent kierunku Projektowania gier i przestrzeni wirtualnej na specjalizacji animacja. Obecnie składam sobie pierwszy komercyjny horror Indie na UE5. Poza tym, pasjonat wielu innych dziedzin, kaletnictwo, szycie, coś tam w drewnie czasami zrobię, dzierganie, gotowanie (po technikum), bardzo nie lubię się nudzić. Elektronika chodziła mi po głowie od dłuższego czasu(czyli jakichś 8 lat xd), choćby żeby połączyć to z wydrukami 3D dla niepowtarzalnego efektu. Poza tym jest to mega ciekawe i praktyczne więc najpewniej zostanę na dłużej :p.

• Lubię! 1

Cześć wszystkim 🙂

Pamiętam czasy forów "Komputer Świat Ekspert" oraz "Pclab" i cieszę się, że w dzisiejszym świecie social mediów jest taka przestrzeń - jak za dawnych lat. Od zawsze interesowałem się tematami około technologicznymi. Kiedyś dawno temu jako nastolatek kupiłem książkę Pana Piotra Góreckiego "Mikrokontrolery dla początkujących" i czytałem ją chociaż rozumiałem prawie nic. Teraz Pan Piotr polecał zestawy forbot (na swoim kanale yt) i właśnie zaczynam część 1 z elektroniki. Pozdrawiam wszystkich serdecznie 🙂 

• Lubię! 1

@PKM Witaj na Forbocie! 😀
@Citrix94 Cześć! Świetny wybór - Pan Piotr potrafi zarazić pasją jak mało kto! Mam nadzieję, że kurs Forbota przypadnie Ci do gustu 🙂🚀
@BGrzegorz Cześć Grzegorz! Cieszę się, że postanowiłeś do nas dołączyć 😊 Życzę powodzenia w poznawaniu świata elektroniki i Arduino! 

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...