Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć wszystkim, 

Jestem Jarek, z zawodu programista, ale od jakiegoś czasu zainteresowałem się tematyką IoT i chciałem bardziej poznać temat od strony elektroniki. Na studiach miałem podstawy, ale od tego czasu większość zdążyłem zapomnieć, wiec kupiłem zestaw Forbot do elektroniki i tak trafiłem na forum.

• Lubię! 1

@cobyrobotics Witaj na forum! Cieszę się, że do nas dołączasz 🙂 Życzę powodzenia w projekcie! 
@DDarek Cześć Darek! Życzę powodzenia w nauce programowania i zachęcam do stałej aktywności na forum 😁
@damianurbansk Witaj Damian! Jeśli pasjonuje Cię elektronika to znalazłeś się w idealnym miejscu! Mam nadzieję, że nasze forum zainspiruje Cię do zdobywania wiedzy 🚀

Cześć Wszystkim, Arek , 48 lat, kiedyś trochę bawiłem się Arduinio , teraz w wolnych chwilach zabawa z drukarką 3D Bambu A1 , i zdjęcia z dronów , chociaż ostatno zacząłem przygodę z goglami. Zestaw mam podstawowy , od czegoś trzeba zacząć. Pozdrawiam.

• Lubię! 1
(edytowany)

Hej,

Jestem Maks, mam 38 lat. Na co dzień jestem programistą C++. Zawsze chciałem zrozumieć, jak działają różne urządzenia elektroniczne i teraz przyszła na to pora. A dokładnie w połowie września 2025, gdzie zakupiłem: Podstawy Elektroniki 1.

I przepadłem...

bo potem kupiłem "Podstawy elektroniki 2", następnie "Technika cyfrowa", aby w następnej kolejności przerobić kursy Arduino 1-szą i 2-gą część. A teraz pora na kurs STM32L4, który 1h temu właśnie został dostarczony!

Edytowano przez swirus
  • Lubię! 1

Dzień dobry.

Jestem emerytem. Od dawna interesowała mnie elektronika tylko obowiązki służbowe nie pozwalały mi na poznanie tajników elektroniki. Jestem laikiem w tej dziedzinie. Mam nadzieje, że kursy pomogą mi choćby w minimalnym stopniu poznać elektronikę i sprawi mi satysfakcję budowanie własnych zestawów a zamówiony zestaw dla początkujących pogłębi moją wiedzę w tym zakresie.

Pozdrawiam 

• Lubię! 1

@swirus Cześć Maks! Cudownie słyszeć, że kursy Forbota przypadły Ci do gustu 🤩 Życzę powodzenia w dalszej przygodzie z elektroniką i mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej! 
@Rednaskela Witaj Aleksander! Świetnie, że postanowiłeś wrócić do elektroniki - mam nadzieję, że nasze forum będzie dla Ciebie źródłem inspiracji i pomoże Ci odświeżyć wiedzę! 🚀
@Czeslaw68 Dzień dobry! Bardzo się cieszę, że postanowiłeś do nas dołączyć 🙂 Zachęcam do stałej aktywności i życzę powodzenia w nauce z kursem!

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...