Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Hey witam wszystkich pasjonatów/adeptów nauki . Mam 42 lata i nigdy jakoś mnie nie ciągło do elektroniki ale w ostatnich kilku miesiącach coraz bardziej. O forbot dowiedziałem się z platformy X.com od Jakuba Mrugalskiego (hyba nie trzeba przedstawiać jegomościa) No i chwilkę poszperałem i stwierdziłem ze to jest to .  Więc jestem ,do dzieła !

• Lubię! 1

@MKropka  Witaj Maksymilian! Cieszę się, że Twoja pasja powróciła 😁 Rozgość się u nas, pytaj o co tylko chcesz i powodzenia z Twoimi pomysłami! 🚀
@kamilking141 Cześć! Super, że do nas dołączyłeś 🙂 Nigdy nie jest za późno na start z nową zajawką! Życzę powodzenia w dalszych działaniach i zachęcam do stałej aktywności 😁

• Lubię! 1
Dnia 3.04.2018 o 21:40, Treker napisał:

Na licznych forach istnieje tradycja witania się nowych użytkowników z aktualnymi członkami społeczności. Ostatnio na Forbocie pojawia się coraz więcej nowych osób - głównie za sprawą naszych kursów elektroniki. W związku z tym zakładam oficjalny temat do takich powitań. Na pewno takie miejsce sprawi, że nasza społeczność będzie jeszcze lepsza 😉

Jesteś nowym użytkownikiem?

Jeśli chcesz możesz się przywitać z innymi. Napisz czym się zajmujesz, skąd zainteresowanie elektroniką. Nad czym teraz pracujesz itd.

Witam. Od dawna interesowała mnie elektronika lecz nie było czasu ani takich możliwości jakie są teraz. Obecnie jestem emerytem i chciałbym trochę zgłębiać ten temat w miarę moich możliwości.  

• Lubię! 1
(edytowany)

Witam jestem nowy i właśnie skończyłem pierwsza część kursu elektroniki.Elekronika zainteresowałem się niedawno i buduje obecnie projekt z ESP32  chciałbym kiedyś robić coś z elektroniką zawodowo nie chce ujawniać więcej informacji na mój temat. Fajna stronka można się dużo dowiedzieć 

Edytowano przez Stachu1
  • Lubię! 2

Witam serdecznie, obecnie jestem emerytem, moje wykształcenie to inż. mechanik, spejalność automatyka i metrologia, pracowałem zawodowo jako konstruktor, najpierw na desce, potem na CAD-ach 2d i 3d, ostatnimi czasy nawiązałem znajomość z RPi gdyż chciałbym wykonać sterowanie do domowej instalacji off-gridowej (panele pv+falownik+magazyn energii) na bazie oprogramowania Solar Asisstant.

• Lubię! 1

@Stachu1 Witaj na Forbocie! Gratulacje ukończenia pierwszej części kursu 🙂 Powodzenia przy projekcie i śmiało pytaj, jeśli będziesz potrzebować pomocy!
@Jata152 Witaj! Cieszę się, że postanowiłeś do nas dołączyć! Życzę powodzenia przy realizacji projektu i owocnej pracy z Raspberry Pi 🚀

Cześć,jestem Bereciaż jestem początkujący w dziedzinie arduino ale bardzo się nią pasjonuję. Chciałbym wiedzieć o nim jak najwięcej i robić zaawansowane projekty!😁

• Lubię! 1

@berecik Cześć! W takim razie świetnie trafiłeś - Forbot to idealne miejsce dla początkujących poszukujących wiedzy 😁 Zachęcam do stałej aktywności!
@VoiciehBy Witaj na naszym forum! 😃
@Norsow Witaj Norbert! Świetnie, że postanowiłeś do nas dołączyć! Mam nadzieję, że nasze forum będzie dla Ciebie inspiracją do dalszego zgłębiania świata elektroniki 🚀

Cześć, mam na imię Sławek, mam 37 lat, zawodowo zajmuję się czymś zupełnie nie związanym z elektroniką.        W temacie jestem całkowicie zielony , na forum trafiłem w celu poznania podstaw.

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...