Treker (Damian Szymański) w poniedziałek o 15:29 Autor tematu Udostępnij w poniedziałek o 15:29 @Robert341 witam na forum i zachęcam do stałej aktywności na forum
boguwarpe w środę o 18:37 Udostępnij w środę o 18:37 Witam mam na imie Bogumił. jestem z zawodu kucharzem ale kilka latek pracowałem na budowach i stwierdziłem ze warto coś nauczyć nowego. Pozdrawiam 1
Optymistka wczoraj o 06:20 Udostępnij wczoraj o 06:20 @boguwarpe Witaj Bogumił! Świetnie, że postawiłeś właśnie na elektronikę Mam nadzieję, że nasze forum pomoże Ci zdobywaniu wiedzy, zachęcam do stałej aktywności!
Artur79 wczoraj o 13:49 Udostępnij wczoraj o 13:49 Artur, witam wszystkich na forum. Szukam schematu LED-sterownika na 24V PWM syganł jako zasilanie, który steruje 22V-LED max. prąd wyjściowy ok 300mA. Z góry dziękuję za Waszą pomoc. 1
Captrek wczoraj o 16:51 Udostępnij wczoraj o 16:51 Siema, jestem Piotrek i mam 22 lata. Bardzo zainteresowałem się kursem związanym z budową maszyn, bo od nie dawna jestem również właścicielem drukarki 3D. Mam w planach stworzyć zupełnie od podstaw samochodzik RC, ale nie mam zielonego pojęcia jak to wszystko zaprogramować . Myślę, że ten kurs może mnie przybliżyć do mojego celu. 1
Optymistka 10 godzin temu Udostępnij 10 godzin temu @Artur79 Witaj na Forbocie Artur! Widzę, że już założyłeś wątek na forum w tej sprawie - trzymam kciuki, by udało się znaleźć rozwiązanie @Captrek Cześć Piotrek! Świetnie, że postanowiłeś do nas dołączyć Życzę powodzenia w projekcie - mam nadzieję, że kurs będzie pomocny!
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »