lukaszinfer Napisano Marzec 19, 2010 Udostępnij Napisano Marzec 19, 2010 Witam, Tak jak w temacie. Potrzebuje kogos kto wgra mi na atmege8 plik .hex ktory wczesniej mu dostarcze. Wszystkie koszty pokrywam ja, tylko wykonawca będzie musiał zaopatrzeć się w atmege8 ale ja oddam za nią pieniązki. Gdy znajdzie się chętny który będzie posiadał konto w Banku dogadamy się 😃 Pozdrawiam Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
rasta Marzec 20, 2010 Udostępnij Marzec 20, 2010 idź do pierwszego lepszego sklepu z elektroniką. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
lukaszinfer Marzec 20, 2010 Autor tematu Udostępnij Marzec 20, 2010 Tylko mi nie jest potrzebna sama Atmega, tylko ktos musi ja zaprogramowac moim programem i mi wyslac a ja sie potem rozlicze Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Hudyvolt Marzec 20, 2010 Udostępnij Marzec 20, 2010 rasta, miał chyba na myśli poprosić w sklepie o zaprogramowanie scalaczka. A nie lepiej kupić programator, na allegro te najzwyklejsze nawet na USB nie są takie drogie. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Luko Marzec 20, 2010 Udostępnij Marzec 20, 2010 a nie prościej jest złożyć stk200 na lpt? parę rezystorów i po sprawie? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KD93 Marzec 20, 2010 Udostępnij Marzec 20, 2010 Albo BSD, nawet scalaka nie trzeba, na jednorazowe programowanie jak znalazł. Tak jak pisze wyżej, do elektronika i może sprzedawca weźmie ci do domu i zaprogramuje, odbierzesz sobie na następny dzień. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
rasta Marzec 20, 2010 Udostępnij Marzec 20, 2010 rasta, miał chyba na myśli poprosić w sklepie o zaprogramowanie scalaczka. A nie lepiej kupić programator, na allegro te najzwyklejsze nawet na USB nie są takie drogie. Dobrze prawi, późno było 😋 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
lukaszinfer Marzec 20, 2010 Autor tematu Udostępnij Marzec 20, 2010 Ta atmega potrzebna mi jest do zrobienia Programatora na USB bo mój stary STK200 się spalił :/ . Do programatora USB mam starą płytkę która została już wytrawiona i zamontowałem wszystkie elementy - brakuje tylko atmegi wiec nie opłaca się nic kupować z uwagi na to że mam mało kasy :/ lepiej wydać te 15zł na zaprgramowaną atmege Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KD93 Marzec 20, 2010 Udostępnij Marzec 20, 2010 mój stary STK200 się spalił Kocham te tłumaczenia. Co ci się spaliło? Scalak? Przecież on kosztuje 1zł. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Luko Marzec 20, 2010 Udostępnij Marzec 20, 2010 To stk200 ma scalak? ja tam mam kilka rezystorów 😃 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
lukaszinfer Marzec 20, 2010 Autor tematu Udostępnij Marzec 20, 2010 Dobra widze że się nie zrozumieliśmy. Odwołuję swoją propozycje i zamykam temat Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KD93 Marzec 21, 2010 Udostępnij Marzec 21, 2010 Luko, to ty masz BSD. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Bobby Marzec 21, 2010 Udostępnij Marzec 21, 2010 Nie, bsd ma inną pinolgię. To co on ma to może być stk200 simplified. BSD STK Pozdrawiam 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Dotli Marzec 21, 2010 Udostępnij Marzec 21, 2010 Polecam ci ten artykuł na pewno ci pomoże , a tak zbudowany programator przyda ci się na jakiś okres czasu http://ajd.czest.pl/~pawel.borkowski/wyklady/siprog/siprog.html Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »