Skocz do zawartości

[Sprzedam] Koła i uchwyty do silników z pololu

Pomocna odpowiedź

Napisano

Ponieważ pomyliłem się przy zakupach w pololu, i kupiłem 2 razy tyle kół i uchwytów do silników niż samych silników, mam na sprzedaż koła i uchwyty w cenach jak poniżej:

- koła czarne - komplet to para kół, cena: 26,02zł

- uchwyty czarne - komplet to para uchwytów, 4 śrubki, 4 nakrętki, cena: 19,65zł

Na sprzedaż mam 5 kompletów uchwytów oraz 5 kompletów kół.

Podane ceny nie zawierają kosztów wysyłki do kupującego, koszty te raczej nie przekroczą 3zł (koperta bąbelkowa, list priorytetowy), sprzedaję wszystko po kosztach, bez żadnego zysku.

Zdjęcia uchwytów i kół wrzucę do tego tematu dziś wieczorem. Zainteresowanych proszę o informację w tym temacie bądź na PW.

Najbardziej mi zależy na uchwytach mocowania silników ale koła też mogę wziąć.

Chcesz po 1 komplecie i kół i mocowań?

Jeśli tak, to nic mi już nie zostało. Przyślij mi na PW adres, to wyślę Ci dane do przelewu.

Gdyby było więcej chętnych na uchwyty, czy koła, czy coś innego z pololu, to o ile to nie będą ogromne kwoty, jestem w stanie to sprowadzić w mniej więcej tydzień. Paczka z tymi rzeczami z pololu poszła na cło, i całość kosztowała mnie sporo pieniędzy razem z doliczonym vatem. Pierwsze koty za płoty 😉, nabrałem doświadczenia i wiem już gdzie jest pocztowy urząd celny w Warszawie.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...