Skocz do zawartości

Diodowe koszulki

Treker

Ile zapłaciłbyś/aś za koszulkę (dobrej jakości!) z nadrukiem z przodu i z tyłu. Przód - logo diody + nick/imie. Tył większe logo diody + grafika przedstawiająca robota + 4 linijki tekstu o diodzie.  

97 użytkowników zagłosowało

Wyniki głosowania są ukryte!

Ankieta jest już zamknięta!

Pomocna odpowiedź

Ja bym chciał dostać to przesyłką ponieważ nie mogę pojawić się na zawodach. Czy w tedy nie mogło by być za pobraniem czy tylko przelew. Jestem niepełnoletni a moi rodzice nie wyrażają chęci przelewu.

To właśnie najlepiej zrób przelew! Jak nie możesz internetowo, to przejdź się na pocztę i tam wypełnij druczek. A tak jak weźmiesz przesyłkę pobraniową bez zgody rodziców, to prawdopodobnie przyjdzie kiedy będziesz w szkole, a rodzice odmówią jej przyjęcia. I narobisz tylko niepotrzebnie kłopotu sobie i Trekerowi

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

Aktualna cena koszulek to:

Koszulki białe 23zł brutto

Koszulki czarne 27zł brutto

Do tego odpowiednia kwota za wysyłki (od 3-15zł - wszystko zależy od ilości osób dla których wysyłamy i czynników podobnych) 😉

Mam pytanie, czy można dostać fakturę do tej koszulki? (wiem że małe szanse, ale spróbować można), ponieważ wtedy mógłbym wziąć kasę ze stypendium.

Dane do przelewów za ostatnie zamówienie zostały rozesłane od Wszystkich. Potwierdzam otrzymanie wpłat od użytkowników:

mactro

Zaja

gogowitczak

tommerg

CAROLUS

Wszystkie zamówienia mają status w doręczeniu - więc wieczorem liczę na potwierdzenia otrzymania i zgodności gadżetów 😉

Właśnie dostałem koszulkę i kubeczek. 😉 Warto było zamówić, nadruk dobrej jakości, kubeczek też ładny. 🙂 Przesyłka była tak zapakowana, że dobre pół godziny męczyłem się aby ją otworzyć. 😅 Jak będziecie chcieli to rzucę fotki.

To jak chcecie, to dostaniecie! 😅

Proszę państwa *tum tum tum tum tum tuuuum* 😉 oto moja koszulka (sorry że jeszcze nie wyprasowana):

I kubeczek:

Dziękuję za uwagę. 😋

• Lubię! 1

Także dzisiaj dostałem koszulkę, tylko że białą, tak jak zamawiałem ;]

Naprawdę fajna koszulka i prawdziwy nadruk, nie jakieś przyprasowanki, może jest troszkę na mnie za szeroka ale już trudno 😋

Co do kubeczka to też bardzo porządny 😃

Wrzucam fotki jakby ktoś nie był pewny czy zamawiać 😃

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.