Skocz do zawartości

Diodowe koszulki

Treker

Ile zapłaciłbyś/aś za koszulkę (dobrej jakości!) z nadrukiem z przodu i z tyłu. Przód - logo diody + nick/imie. Tył większe logo diody + grafika przedstawiająca robota + 4 linijki tekstu o diodzie.  

97 użytkowników zagłosowało

Wyniki głosowania są ukryte!

Ankieta jest już zamknięta!

Pomocna odpowiedź

A właśnie zapomniałem, Treker prosił mnie abym powiadomił was w tym temacie, że wczoraj zostały wysłane koszulki kurierem do osób z ostatniego zamówienia, więc możecie się dziś spodziewać kurierów.

Super, czy możecie dla pewności (mojej) zrobić fotki przodu i tyłu najlepiej w jakieś dobrej jakości, bo chcę porównać czy ułożenie wzorów i wielkość nadruków jest taka sama jak przy poprzednich zamówieniach.

Mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

W załączniku rozmiarówka, damska, męska i dziecięca.

Oferta specjalna dla osób, które jeżdżą na zawody w grupach. Jeśli zdecydujecie się na złożenie zamówienia w ≥ 3 osoby, to do nadruku na waszej koszulce możemy z przodu lub z tyłu dodać np.: nazwę Waszej drużyny.

Rozpoczęliśmy czwarte zamówienie, będzie one realizowane tak, aby koszulki były gotowe na Warszawę. Możliwe, że później dostępne też będą czarne koszulki z bardzo prostym wzorem - tylko nick+logo, a nad tyłem jeszcze myślę 😉

stedman.pdf

Treker, szkoda że dopiero teraz takie gadgety macie

Rozumiem, że mówisz o opcji dodrukowania nazwy zespołu? No niestety dopiero teraz okazało się, że ta firma jest na prawdę warta polecenia i możemy pobawić się w taki udziwniane zamówienia 😉

Trochę się obawiam jak będą te czarne koszulki wyglądały, zamówię jedną testową i pokażę 😉

Jak zapewne wiecie grafikiem nie jestem, zrobiłem sobie "projekt" czarnej koszulki:

Tył:

Przód:

Słucham, jakie macie uwagi propozycje? (W sumie to nie wiem po co pytam, bo i tak pewnie każdy poda całkiem różne wizje) 😃:D

Przy okazji jak macie pomysły na jakieś inne gadżety typu ubrania, torby etc. to dajcie znać.

W tym temacie tak jak podałem proszę się trzymać raczej gadżetów typu ubrania, torby etc.

Długopisy - przecież są.

Pendrivy - za drogie, aby zamówić i rozdawać, a sam nikt nie kupi 😉

Kubki - właśnie będę zamawiał jeden testowy, ale raczej nie spodziewajcie się tutaj jakiejś masówki. Nie wyobrażam sobie trzymania w domu >200szt i rozsyłaniu tego...

Niebieskie logo na czarnym... Obawiam się że czytelność będzie malutka :/

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.