Skocz do zawartości

Diodowe koszulki

Ile zapłaciłbyś/aś za koszulkę (dobrej jakości!) z nadrukiem z przodu i z tyłu. Przód - logo diody + nick/imie. Tył większe logo diody + grafika przedstawiająca robota + 4 linijki tekstu o diodzie.  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile zapłaciłbyś/aś za koszulkę (dobrej jakości!) z nadrukiem z przodu i z tyłu. Przód - logo diody + nick/imie. Tył większe logo diody + grafika przedstawiająca robota + 4 linijki tekstu o diodzie.

• Do 20zł
      17
    • Od 20zł do 30zł
      42
    • Od 30zł do 40zł
      30
    • Od 40 do 50zł
      5
    • Powyżej 50zł
      3

Ankieta jest już zamknięta!

Pomocna odpowiedź

Do mnie zanim opuściła Hong Kong mijało ostatnie parę razy ponad 3 tygodnie. Potem już jest dość szybko, ale do tego czasu naprawdę potrafi trafić człowieka szlag.

Szczególnie grudzień jest najgorszym miesiącem w przesyłkach. Nie dość że są "normalne wysyłki" to dochodzą 6 grudnia i święta gdzie ludzie kupują (nie)tylko prezenty.
do tego dochodzą jeszcze problemy z dostarczaniem - śnieg itp..

Co takiego zamawiacie aż z Chin? 🙂

janec, przeważnie akumulatorki z HobbyCity.

Byłem dziś na poczcie i dowiedziałem się, że według ich systemu liczenia dni przesyłka wysłana w poprzedni czwartek idzie dopiero 4dni co z racji opadów śniegu i świątecznego?!?! natłoku jest normalne. Reklamację, która nic nie da można złożyć po 14 dniach 😉

Szanowna Poczta Polska Szanownie ruszyła swój Szanowny tyłek i koszulka przywitała do mnie dzisiaj z b.dobrej jakości materiału i nadruku 🙂 Wielkie Dzięki Treker 😉

Komentarz dodany przez: Treker

Niestety do Warszawy jeszcze nie dotarły :/, no ale jak paczka kurierem z Warszawy do Warszawy idzie już 2 dzień i dojść nie może, to i nie dziwię się, że z Gdyni jeszcze nie dotarła.

Chyba wszystko zależy od tego jakimi trasami jadą rzeczy. Ja dostałem dziś paczkę wysłaną kurierem 3 dni temu 😉

Proszę wszystkich o sprawdzenie na bazie screenu czy przygotowany projekt się zgadza:

W nazwie pliku zawarty jest rozmiar koszulki.

Witam, 3 zamówienie zostało przyjęte do realizacji. Koszulki zostaną wykonane i wysłane między świętami, a nowym rokiem.

Cena, z powodu zmiany firmy kurierskiej, niestety minimalnie wzrosła. Ostateczna cena koszulki + wysyłka kurierem siódemka to 32zł.

Każdy, który zamówił koszulkę dostanie jeszcze dziś PW z informacją o przelewie.

• 2 tygodnie później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...