Skocz do zawartości

Koszulki Forbot.pl - wybieramy koszulkę

Przeczytaj najpierw temat! Wybieram typ:  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeczytaj najpierw temat! Wybieram typ:

• Szara V-neck
      7
    • Biała z niebieskimi rękawkami Baseball Tee
      15

Ankieta jest już zamknięta!

Pomocna odpowiedź

Nie ma tragedii 🙂 Stedman nie robi takich koszulek jakie wybraliśmy. Po za tym dwukolorywch nie robią o grubszej gramaturze.

piotreks-89, nie wiem gdzie czytasz i czy masz jakieś własne doświadczenia z tą firmą. Ja byłem pozytywnie zaskoczony że mamy do wyboru koszulkę z Fruit.

KD93 hmm... Czytałem na różnych forach internetowych i nie polecali Fruita 🤣 Nie wiem jak to jest z tym w praktyce, ale mam w domu kilka koszulek tej firmy i nie powiem, że są złe 😉 Nie wiem jak jest z Stedmanem, bo nie dysponuje nimi. W najbliższym czasie muszę oddać projekty koszulek mojego "koła" i teraz wybiliście mnie z tropu 🤣 Nie wiem, czy Stedman, czy Fruit of the Loom 🙄

Mam kilkuletnią Fruit (z 5. urodzin kurnik.pl - czyli swoje już ma) i zmieniła się niewiele od tego czasu. Mam też nowsze (tegoroczne) i moje wrażenia:

- grubszy materiał robi lepsze wrażenie, ale te z cienkim też są naprawdę świetne jak na swoją cenę

- szwy są kiepskiej jakości, ale tylko w tych z długim rękawem, w krótkich jest w porządku

Moim zdaniem nie najgorsza ta koszulka na zdjęciach.

A ile kosztuje wykonanie jednej koszulki, i czy można, bo ja bym chciał sobie zrobić jedyną niepowtarzalną, oczywiście prywatnie.

BlackJack, odsyłam do firmy, która robi je dla mnie www.bodman.com.pl

Tam Ci powiedzą jakie mają katalogi, gdzie i jak zamawiać etc 🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...