Skocz do zawartości

[Sprzedam] Akumulatorki li-pol, silniki pololu

Sabre

Pomocna odpowiedź

Mam do sprzedania:

7sz. akumulatorków 350mAh 20C, 36x21x7mm, 8,7g (dane z HK) - cena 10zł/szt.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__7569__ZIPPY_350mAh_20C_single_cell_.html

akumulatorki nowe nieużywane, w pełni sprawne, nigdy nie ładowane, napięcie aktualnie 3,8-3,9V - czyli w okolicach napięcia przechowywania

4szt. akumulatorków 850mAh 20C, 50x31x7mm, 20,2 (dane z HK) - cena 14zł/szt.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__7649__ZIPPY_850mAh_20C_single_cell_.html

akumulatorki raz naładowane, nieużywane/nierozładowywane, napięcie aktualnie około 4,11V (ładowane dość dawno temu)

4szt. silniczków pololu 30:1 HP (zwykłe - bez ośki z tyłu) - cena 48zł/szt. - silniczki nowe, nieużywane, oryginalnie zapakowane

Osoby chętne na zakup którejkolwiek rzeczy proszę o wpisanie w tym temacie chęci zakupu, aby zarezerwować towar. Formalności załatwimy na PW.

Ceny nie zawierają kosztów transportu, koperta bombelkowa plus polecony priorytet w zależności od wagi ok. 6zł w górę.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

2 sztuki akumulatorków 350mAh 20C

Kolega Sabre napisał, że ma ich 7, a osoby wyżej wzięły 6 (4+2) zatem został tylko 1, więc nie możesz kupić dwóch 😉 Chyba, że o czymś nie wiem, ale jeśli dobrze przeczytałem i policzyłem, to się nie zgadza.

Kolega Sabre napisał, że ma ich 7, a osoby wyżej wzięły 6 (4+2) zatem został tylko 1, więc nie możesz kupić dwóch 😉 Chyba, że o czymś nie wiem, ale jeśli dobrze przeczytałem i policzyłem, to się nie zgadza.

To moja wina, wprowadziłem kolegę w błąd na PW gdy mnie spytał ile mi ich zostało. Zamiast policzyć ile mam rzeczywiście, to spojrzałem do tego tematu i nie zauważyłem, że sobal44 też kupił 2. Rzeczywiście została mi tylko 1 sztuka.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.