Mihau Kwiecień 4, 2009 Udostępnij Kwiecień 4, 2009 Czemu nie dałeś brzęczyka? Brzęczyki są fajne 😋 i przydatne. Ja chce kilka kupić, tylko nie mogę znaleźć. Wie ktoś gdzie takie można dostać? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
marcinek Kwiecień 4, 2009 Udostępnij Kwiecień 4, 2009 a gdzie szukałeś? TME . w wyszukiwarce wpisujesz buzzer i masz do wyboru do koloru Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Special11 Kwiecień 4, 2009 Udostępnij Kwiecień 4, 2009 U mnie w sklepie elektro są i piezo i magnetyczne Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Mihau Kwiecień 5, 2009 Udostępnij Kwiecień 5, 2009 O dzięki. Po prostu w tym gąszczu 100Db syren nie zobaczyłem. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Mihau Lipiec 18, 2009 Udostępnij Lipiec 18, 2009 To ja jeszcze zadam pytanko na temat aku: Czym je ładujesz? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
malum Październik 26, 2009 Udostępnij Październik 26, 2009 Witam,Chciałbym przedstawić mojego nowego line followera, przygotowałem go głównie na zawody w Rybniku. Proszę o pytania i uwagi. Jestem BARDZO zielony w "te klocki". Czy mogę prosić o projekt płytki i rozkładu elementów, bo obawia się, że sam sobie z tym nie poradzę 🙁 Druga sprawa to oprogramowanie. Wiem, że nie chcesz zamieścić swojego, ale może przynajmniej jakieś najprostsze, żeby robot choć ruszył i trzymał się linii, bo nie wiem nawet jak to ruszyć 🙁 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Nawyk Październik 26, 2009 Udostępnij Październik 26, 2009 https://www.forbot.pl/forum/topics20/przepis-na-robota-w-pelni-programowalny-line-follower-vt2356.htm Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »