Skocz do zawartości

Polska edycja inicjatywy "Big Box of Parts"?

Pomocna odpowiedź

Może lepiej niech każdy przesyła taki log Trekerowi na PW, żeby uniknąć afer i wyścigów w stylu "rezerwuję to i tamto, macie tego nie brać" albo "ten a tamten wymienił drogie na tańsze" 🙂

Nie wiem jak inni, ale dla mnie w zeszycie warto się wpisać tylko z nazwy użytkownika, miejscowości i daty, tyle 🙂 Bardziej jako pamiątka. No i nie wrzucajcie żadnych zdjęć na Forbota, aby nie psuć zabawy 🙂

Otrzymałem przesyłkę

Jako że do piątku jestem w internacie, to w weekend zrobię wymianę i w poniedziałek puszczę paczkę dalej w świat (uprzedziłem o tym Trekera wcześniej i się zgodził)

Jeszcze jedno pytanie: W zeszycie mam wpisać datę odebrania paczki czy wysyłki do następnej osoby?

Cześć, jadąc autobusem dziś, zastanowiłem się nad jednym. Czy nie lepiej przypadkiem, pogrupować ludzi ze względu na zamieszkanie(woj.)? Wtedy paczki na pewno szybciej pojawiałyby się u kolejnych osób. Minusem tego byłoby gorzej wyglądająca mapka na sam koniec 😋. Jak myślicie ?

P.S Nie, nie myślę o tym 24/7, taki przelot myśli jedynie 😋

MacGyver, ale to jedyna opcja to byłoby przekazywanie sobie z ręki do ręki w obrębie miasta. Z doświadczenia wiem, że paczka nadana w Warszawie do Warszawy potrafi iść tydzień.

Popieram MacGyver, dlatego pasowała mi ta kolejność:

9. MacGyver

10. sosnus

11. Pawcio0928

12. Naelektryzowany

Gwarantujemy ze paczka przez ta część kolejki przeszla by krócej niż w tydzień 😉

Chciałem pomóc, ale skoro mówicie, że paczki z tego samego miasta idą tak długo, to faktycznie mało sensowne 🙂

Choć pomyślałem o osobach z Łodzi i myślę, że nie tylko w naszym województwie "tak liczna" grupa osób jest 😋

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...