Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@zjemcikoteczka cześć Kuba, trafiłeś w dobre miejsce 🙂 Zachęcam do stałej aktywności na forum!

@OposAlien witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

Część, tu Robert. Po wielu latach od skończenia szkoły chciałbym powrócić to elektroniki. Ciekawe hobby, trochę odpoczywam.

Pozdrawiam Wszystkich

• Lubię! 1

Cześć!

Tutaj Kasia, 21-letnia studentka robotyki.

Od dzieciństwa elektronika, mechanika i programowanie sprawiają, że odczuwam dziecięce radość i ekscytację 😄

Studia w obecnej sytuacji nie współgrają z praktyką, więc biorę sprawy w swoje ręce (od zera).

Pozdrawiam i życzę powodzenia w projektach!

• Lubię! 2

Witajcie 😉

Mam na imię Piotr, pochodzę z Bydgoszczy i mam 39lat. Na codzień zajmuje się silnikami diesla a raczej serwisem układów paliwowych. Po pracy buduję modele latające 😉 w ostatnim czasie bardzo mocno wciągnął mnie druk i modelowanie 3D. W planach realizacja kilku pomysłów opartych na Arduino i właśnie dlatego trafiłem na forum 😉

• Lubię! 1

@belarmino cześć Robert, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką 🙂

@KatarzynaD cześć Kasiu, trafiłaś w dobre miejsce! W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

@PiotrasK cześć Piotrze, witam na Forbocie - zachęcam do stałej aktywności na forum 🚀

• Lubię! 1
(edytowany)

Witam

Mam na imię Adam i jestem uczniem szkoły podstawowej. Zainteresowałem się kursami ARDUINO. Bardzo spodobały mi się kursy Arduino I oraz II, a teraz robię ćwiczenia z Arduino - budowa robotów. Pozdrawiam wszystkich

Edytowano przez Adam2008M
  • Lubię! 2

Dobry wieczór,

Mechanik na kursie elektroniki- no to BRZMI nieźle. Tak, teraz chciałem uczyć sie nowych rzeczy, tak jestem już wiekowym inżynierem ( z czasów suwaka logarytmicznego). Mam nadzieję na udane szkolenie i eksperymenty w praktyce (w 1983 r uczyłem się obsługi Spectrum na "sucho", dopiero w 1984 pierwszy raz dotknąłem "gumek" - rozmarzył się człowiek...)

pozdrawiam

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...