Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam serdecznie wszystkich na forum nazywam się Marcin, na Forbota trafiłem przypadkiem i muszę przyznać że wiedza jest tu bardzo dobrze opracowana i w jasny sposób przekazywana, bardzo się cieszę że mogę dzielić czas razem z Wami.:)

• Lubię! 2

dzień dobry,

jestem Łukasz 🙂 wcześniej programista smutnej Javy i wielkiej daty,

ale teraz pokochałem małe zielone układziki, małe napięcia i wielkie wynalazki 😄 Oczywiście dzięki Covid znalazł się czas

owocem mojej kilkumiesięcznej fascynacji jest m.in. mały robocik, który opisałem na forum 

Ostatnio w naszej firmie mieliśmy nawet warsztaty IoT i razem robiliśmy alarm domowy. Dzieje się!

• Lubię! 2

@milos witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką!

@Marcin87 witam na Forbocie, miło słyszeć, że nasze materiały są pomocne. Zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

@lukasz-dev witam na forum i dziękuję za opis fajnego projektu 🤖 Chyba całkiem sporo osób zainteresowało się elektroniką właśnie przez pandemię 😉

• Lubię! 1

Witam jestem Kajetan mam 16lat interesuje się technologią od małego przez to poszedłem do szkoły technicznej będę elektronikiem dlatego chciałbym robić coś więncej niż patrzeć na definicje i słuchać nauczycieli niepotrafiących omówić w ciekawy sposób jakiejś definicji 

• Lubię! 1

To i ja się przywitam, mam na imię Tomek, za młodu interesowałem się elektroniką, niestety nie dostałem się do szkoły elektronicznej więc zostałem elektrykiem 😏. Jednak zamiłowanie do elektroniki zostało, a obecnie poszerzam wiedzę o radiokomunikację, raspberry pi i różnego rodzaju patenty ułatwiające nam życie.
Moje motto życiowe: Robię to co lubię i potrzebuję gotowych rozwiązań, jeżeli ich nie ma to je tworzę.

• Lubię! 1
(edytowany)

Witajcie. Jak wielu z was, mnie elektryka/elektronika interesowała od dziecka. Zaczęło się od tego, gdy palcem sprawdzałem w nocnej lampce czemu żarówka świeci😆😆😆. Miałem lat kilka i było to daaawno temu ale pamiętam to doskonale😅. Później trochę się to wszystko odeszło w zapomnienie. Technikum Mechaniczne, praca na maszynach CNC, dom, rodzina, no nie było za wiele czasu na elektronikę. Teraz mam lat 45, trochę więcej czasu i możliwości na elektronikę. Myślę że nikogo nie zdziwi fakt, że korzystam z waszego kursu. 

Teoria teorią a ja jednak zawsze szybciej rozumiałem robiąc coś praktycznie. Stąd też moje pojawienie się na tym forum. Mam już pierwsze pytania, ale to w odpowiednim wątku. Liczę na to, że uzyskam tu pomoc jako raczej "zielony"

Pozdrawiam wszystkich, Mariusz

Edytowano przez Maniutek
  • Lubię! 1

@msocha witam na forum i życzę udanych eksperymentów z IoT. Koniecznie pochwal się efektami na naszym forum 🙂

@Krokietan cześć Kajetan, witaj na Forbocie! Słuszny wybór, samodzielna nauka w praktyce to dobra droga - powodzenia!

@TEIKS cześć Tomek, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@motoelektro cześć Kamil, witaj na Forbocie!

@Maniutek cześć Mariusz, miło słyszeć, że nasz kurs jest pomocny - w razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

@yoman333 cześć Radek, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności!

• Lubię! 2

Witam, mam na imię Adam, jestem ojcem dwóch chłopców 7 - 10 lat oraz 2 córek. Jestem totalnie "zielony w elektronice" ale od dawna marzyłem, żeby zrozumieć świat elektroniki i zaszczepić to pragnienie moim dzieciom. Mam nadzieję razem z nimi wejść w świat elektroniki i wspólnie spędzać wspaniałe chwile 🙂

pozdrawiam Adam z Siedlec

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...