Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć, mam na imię Tomek. Elektroniką interesuję się już od dawna, próbuję zgłębiać jej tajniki. Przez ten czas pojawiło się wiele pytań i niewiadomych stąd moje dołączenie do forum. Pozdrawiam Wszystkich.

• Lubię! 2
(edytowany)

Cześć Wszystkim. 

jestem tu nowy zatem na wstępie  chciałbym się przedstawić. 

Nazywam się Krystian i aktualnie próbuje swoich sił z Arduino. 

W zeszłym roku kupiłem płytkę Arduino UNOi silnik krokowy do małego projektu, który polegał aby silnik obracał się w jedną stronę przez pewien czas a później w druga... była to mała suszarka którą używałem do suszenia przynęt wędkarskich. Także w świecie programowania jestem stosunkowo zielony :) 

Edytowano przez KrystianZ
  • Lubię! 1

Siemanko, Studiowałem kiedyś elektronikę ale kompletnie to olałem. I praktycznie nic nie wiem nie pamiętam praktycznego. Teraz mnie jakoś wzięło, że jednak ciekawy temat i może warto się po prostu do tego wziąć! Kupiłem sobie Raspberry Pi i mam nadzieję, że się zakocham. 

• Lubię! 1

@KrystianZ cześć Krystian, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

@MaTheo faktycznie elektroniki jest coraz popularniejszym hobby. Na pewno się wciągniesz!

@KryspinRudzki cześć Kryspin, życzę udanych eksperymentów z elektroników - w razie problemów pytaj śmiało na forum.

• Lubię! 1

Witam Szanowne grono pasjonatów robotyki i ogólnie pojętej elektroniki :)

Jak na standardy młodzieży jestem już stary. Ale każdy czas na pogłębienie wiedzy i dobrą zabawę jest dobry :)

Wiec witam :)

• Lubię! 1

@MarCiu również serdecznie witam na naszym forum 🙂

9 godzin temu, MarCiu napisał:

Ale każdy czas na pogłębienie wiedzy i dobrą zabawę jest dobry 🙂

Tak to prawda, zatem powodzenia!

• Lubię! 1

Cześć, jestem Rysiek. Elektronika interesowała mnie od dawna ale zawsze było jakieś "coś" co nie pozwalało mi znaleść czasu na nią. Wreszcie się zebrałem i zaczynam w wieku 40 lat :-). Lepiej późno niż wcale!

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...