Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam wszystkich,

Właśnie odebrałem zestaw elementów kurs podstaw elektroniki poziom I. 

Rozpakowuje i zabieram się do nauki. 

Pozdrawiam.

• Lubię! 1

Hej!

Kilka lat temu podczas studiów przerobiłem część kursów na stronie jako gość/hobbysta.

Aktualnie po czterech latach pracy w nieco innej branży wracam do przygody z elektroniką jako hobbysta, ale również zawodowo.

Liczę na to, że obecność na forum zmotywuje mnie do intensywniejszego rozwoju.

Pozdrawiam!

• Lubię! 1

Cześć, mam na imię Janusz. Mam 29 lat. Na codzień zajmuje się medycyną. Do tej pory nie miałem wiele wspólnego z elektroniką, ale zawsze chciałem znaleźć czas żeby zdobyć wiedzę w tym temacie. Od jakiegoś czasu chodzi mi też po głowie programowanie. Zakupiłem wiec od razu dwa zestawy i zaczynam swoją przygodę. Witam wszystkich i pozdrawiam.

• Lubię! 1

Dzień dobry,
mam na imię Kacper i skończyłem w tym roku technikum mechatroniczne. Postanowiłem kupić zestaw kursów elektroniki żeby zgłębić swoją wiedze w tej dziedzinie, niestety w szkole typowej elektroniki uczyliśmy się jedynie teoretycznie. Poza tym zastanawiam się nad wyborem dalszej ścieżki edukacji - rozważam automatykę i robotykę lub elektronikę. Jeśli ktoś z tych branż chciałby się podzielić doświadczeniami z nauki i rynku pracy w tych zawodach, byłbym wdzięczny za wiadomość. 

• Lubię! 1

Witam, 
Jestem Łukasz i mam 25 lat. Od zawsze chciałem robić projekty z arduino. Po skończeniu studiów w końcu mam czas i chęci na naukę elektroniki. Moim wymarzonym projektem jest zrobienie wizuazlizacji fal audio na lampkach nixie in-13. Zaczynam całkowicie od podstaw, dlatego przede mną długa droga 🙂 
Pozdrawiam

• Lubię! 1

Witam wszystkich!

Mam na imię Wojtek, za kilka dni kończę 20 lat. Porwałem się ostatnio z motyką na słońce i brakuje mi obecnie inspiracji do rozwiązania kilku problemów, jak i jakiegokolwiek pojęcia o elektronice, którego w dalszej części mojego projektu będę troszkę potrzebował, tym sposobem trafiłem tutaj, no i jestem 😄

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...