Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@xyz025 Witaj na Forbocie! Mam nadzieję, że kurs będzie pomocny, życzę powodzenia w nauce 🚀
@Karolkucz Witaj na naszym forum! 😁
@CezaryP Cześć Cezary! Świetny prezent od Mikołaja - kurs elektroniki to super start, a jeśli będziesz miał pytania, śmiało pisz na forum 😊
@Miloszq Witaj na Forbocie! 🙂
@name Witaj Wincenty! Życzę powodzenia w nauce lutowania i zachęcam do stałej aktywności na forum 😀
@ani0k Witaj na forum! 😄

Hej! Już od wielu lat chciałem zapoznać się z tematem elektroniki, ale zawsze wypadało coś innego. Pora to zmienić, zaczynam działać z kursem od podstaw, celem minimum jest ich opanowanie i dojście w przyszłym roku do lutowania.

• Lubię! 1

Mam 67 lat i zaczynam moją nową przygodę. Przygoda z elektroniką nie zaczęła by się bez takich pasjonatów jak twórcy Dorota. Trafiłem na Was przypadkiem na YT i zacząłem oglądać. Wiedza jaką się dzielicie z innymi w dostępny i ciekawy sposób, powoduje że tacystaruszkowie jak ja nabierają ochoty na coś nowego. Na coś co pozwoliło zapełnić pustkę działaniem. Dziękuję Wam

• Lubię! 1

Witam i pozdrawiam serdecznie!

Kupiłem kurs podstaw lutowania, gdyż chciałem nauczyć się lutować - po dwóch dniach i trzech zamęczonych grotach jestem jak najbardziej usatysfakcjonowany 🙂

• Lubię! 1

Witam wszystkich, bardzo ciesze się ze dołączam do waszego grona .Mam kilka projektów ,może uda się spotkać kogoś ,kto będzie mógł pomoc w kilku problemach czy zagwozdkach elektronicznych, a być może jakaś współpraca. 

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...